Monia_R_one napisał(a):
No artykuł daje do myslenia... kask też HJC.... lecz jezeli chodzi o moje zabezpieczenie latam niestety w jeansach i to jest głupota....
Teraz tak myśląc i analizując predkości jakie osiągałam czy trasy i winkle w tych jeansach....głupi błąd niekoniecznie swój i po mnie.... tarcie az do kosci....
Mysle ze ten sezon .... poprostu podejde bardziej rozsądnie...
Tak bardziej rozsądnie... Łatwo się mówi teraz, ale jak na dworze będzie 30 stopni i kombi ze skóry klei się na każdych światłach... nic przyjemnego
Proponuje dżinsy wzmocnione kevlarem z ochraniaczami. Oczywiście do spokojnej jazdy po mieście np. do pracy. Niestety jak jest w planie traska lub inne wygłupy ja np. zawsze ubieram kombi
.
Artykuł pouczający dla innych odświeżający informacje już posiadające.
Z obserwacji u nas wygląda to tak: najmłodsi przeczytają i tak w większości z braku funduszy jeżdżą w czy mają. Starsi to wiedzą, czytając artykuł przytakują a i tak jeżdżą, nawet jak mają odpowiedni stój, w tym czym im wygodniej. Nawet latem nie raz widziałam jak niektórzy na sportach śmigają w krótkich spodenkach butach sportowych i krótkim rękawku
Nie raz się zastanawiam jak można wytrzymać żar płynący z silnika i jednocześnie żar płynący z nieba
Tak właśnie wygląda rzeczywistość.
I oczywiście jak już dojdzie do zdarzenia wtedy się mówi ,,jak by był prawidłowo ubrany to nic by się nie stało
ale wtedy jest już za późno
''