Teraz jest 22 lis 2024, o 20:53

napedMotocyklowy.pl napedMotocyklowy.pl

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 197 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 20  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: R6 do oceny (2003-2004)
PostNapisane: 12 lut 2015, o 15:53 
Administrator

Sprzęt: RN23
Imie: MIŚ
mnie żadna baba już nie zaskoczy: po prostu totalna abstrakcja co do zasad, wyborów i założeń, nigdy nie wiesz co się wydarzy i na co kobita zdecyduje czy zrobi.

co do motoru to zdjęcia nie oddają tego co zaskoczy Cie na miejscu jak zobaczysz na żywo bo na 3 zdjęćiu widać wszystkie zalety ale ani jednej wady :)
na pługu nie ma naklejek, trzeba wygenerować wyobraźnią co musiało się zdarzyć w głowie kogoś/właściciela że nie ma ich tam naklejonych. Bo zakładają że włascicielką była kobieta to tak owszem: pewnie jej zdarła bo pomyślała sobie że to najlepsza rzecz jaka może wpłynąć na wygląd tego motora :lol: ale pewnie to facet więc na pewno coś jest na rzeczy innego.

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

PostNapisane: 12 lut 2015, o 16:01 
mistrz toru

Sprzęt: YZF-R6 RJ15
Imie: Marcin
Jula jest jeszcze jedna zasada przy zakupie moto, z którą ja się zgadzam. Kup motor jaki Ci się podoba. Ten żółty bez naklejek na dupie może okazać się całkiem spoko technicznie i co równie ważne taki Ci pasuje, taki sobie wymarzyłaś. Nie musisz nikogo słuchać. My zza monitora nie ocenimy Ci moto.
Zobacz ile ludzi pisze: ten nie ma naklejki to na pewno złom. Na pewno to nie ma możliwości tego sprawdzić zza biurka. No chyba że ewidentnie coś widać na zdjęciach.

PostNapisane: 12 lut 2015, o 16:05 
kursant

Sprzęt: R6 rj09
Imie: Julia
Mad666 napisał(a):
mnie żadna baba już nie zaskoczy: po prostu totalna abstrakcja co do zasad, wyborów i założeń, nigdy nie wiesz co się wydarzy i na co kobita zdecyduje czy zrobi.

co do motoru to zdjęcia nie oddają tego co zaskoczy Cie na miejscu jak zobaczysz na żywo bo na 3 zdjęćiu widać wszystkie zalety ale ani jednej wady :)
na pługu nie ma naklejek, trzeba wygenerować wyobraźnią co musiało się zdarzyć w głowie kogoś/właściciela że nie ma ich tam naklejonych. Bo zakładają że włascicielką była kobieta to tak owszem: pewnie jej zdarła bo pomyślała sobie że to najlepsza rzecz jaka może wpłynąć na wygląd tego motora :lol: ale pewnie to facet więc na pewno coś jest na rzeczy innego.

Jak masz krytykować każdą moją wypowiedź to lepiej nie wypowiadaj się wcale :-)
Idąc Twoim tokiem rozumowania -> powinnam kupić motocykl brzydki, ale żeby technicznie był cacy. Albo najlepiej nowy, salonowy, bo taki to przecież igłaaaa jest.
Człowieku, otwórz oczy, znajdziesz maszynę 10cio latnią i starszą bez ryski? Żyjesz w jakiejś iluzji. Zależy mi na motocyklu sprawnym technicznie, najlepiej na oryginalnych owiewkach i w oryginalnym malowaniu. A to że mam gust jaki mam i podobają mi się ŻÓŁTE, czarne, szare, może niebieskie to już moja sprawa :krol:

Krytykę tylko konstruktywną przyjmuję, a nie klepanie paszczą dla samego klepanie, żeby trochę pohejtować 8-)

PostNapisane: 12 lut 2015, o 16:06 
kursant

marcinrednose napisał(a):
Jula jest jeszcze jedna zasada przy zakupie moto, z którą ja się zgadzam. Kup motor jaki Ci się podoba. Ten żółty bez naklejek na dupie może okazać się całkiem spoko technicznie i co równie ważne taki Ci pasuje, taki sobie wymarzyłaś. Nie musisz nikogo słuchać. My zza monitora nie ocenimy Ci moto.
Zobacz ile ludzi pisze: ten nie ma naklejki to na pewno złom. Na pewno to nie ma możliwości tego sprawdzić zza biurka. No chyba że ewidentnie coś widać na zdjęciach.

O to mi chodzi przecież.. Dziękuję za zrozumienie i ludzkie podejście.

PostNapisane: 12 lut 2015, o 16:08 
Administrator

zgadzam się z marcinemrednose

no własnie chciałem CI proponowac nówke sztuke

nie rozumiem czemu nutki krytyki nie można napisać, przecież nie napisałem nic złego :D tylko prawde
ale zauważam że internet to swera gdzie ludziska chcą widziec tylko i wyłącznie: zachwalanie, uśmiechanie, lajkowanie, słodzenie itd

PostNapisane: 12 lut 2015, o 16:11 
kursant

Mad666 napisał(a):
nie rozumiem czemu nutki krytyki nie można napisać, przecież nie napisałem nic złego :D tylko prawde
ale zauważam że internet to swera gdzie ludziska chcą widziec tylko i wyłącznie: zachwalanie, uśmiechanie, lajkowanie, słodzenie itd

Nutka krytyki? Dlaczego nie. Ale w odniesieniu do sprzęta, który chce kupić (ocena stanu) a nie mojej osoby i wszystkich "bab" które znasz i które przecież są tak niedobre.. Przez takie podejście, hejty ludzie przestaną się udzielać i pytać o radę, bo ciągle będą narażeni na gorsze humory niektórych użytkowników.
PS Zjedz pączka lepiej.

PostNapisane: 12 lut 2015, o 16:16 
Administrator

ej pisze z lekką nutką żartu przecież

żeby CI dobrze doradzić to jeszcze napisze żebyś sie nie napalała na tego grafitowego bo na zdjęciach nic nie widać

zgadza się i pisałe,m wielokrotnie że marne szanse na dobry stan moto 10 letniego ale akurat te wybrane sztuki robią na mnie wątpliwe wrażenie, bardzo ostrożnie podejź do kupna moto 11-12 letniego

PostNapisane: 12 lut 2015, o 16:30 
mistrz toru

Sprzęt: YZF-R6 RJ15
Imie: Marcin
Jula napisał(a):
PS Zjedz pączka lepiej.

Znam drugie znaczenie tego powiedzenia :D

PostNapisane: 12 lut 2015, o 17:12 
kursant

Sprzęt: rj15 tor
Imie: Tomek
jaka dyskusja się wywiązała :roll:
wiadomo: baba to baba i wygląd dla niej b. ważny. Poszuka dłuzej i coś kupi co będzie wizualnie jej odpowiadać a nie będzie złomem. Nie ma co bić piany.

PostNapisane: 12 lut 2015, o 17:32 
mistrz toru

Sprzęt: Sprzedany
Imie: Damian
zluzuj majty Mad bo Cie zbanuje :lol: :mrgreen:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 197 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 20  Następna strona