Teraz jest 21 gru 2024, o 19:56
Strona główna forum » Yamaha R1 » Ogólnie o R1
Autor |
Wiadomość |
Koczis
|
Tytuł: Re: UWAGA ...RN19 mają wade fabryczną w silniku ! Napisane: 4 sie 2013, o 22:07 |
|
|
kursant |
|
Dołączył(a): 4 sie 2013, o 21:49 Posty: 169 Lokalizacja: okolice Warszawy
Sprzęt: RN22 WhitePower
Imie: Kuba
|
|
|
|
Mad666
|
Tytuł: Re: UWAGA ...RN19 mają wade fabryczną w silniku ! Napisane: 10 sie 2013, o 16:00 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 6 cze 2011, o 20:22 Posty: 5417 Lokalizacja: ʍoʞɐɹʞ ________ Niepołomice
Sprzęt: RN23
Imie: MIŚ
|
rozmawiałem wczoraj o tym problemie w Yamaha Kraków Ring Road i "Pan-Kolega" wyśmiał problem i mówił ze to bzdura i prowokacja więc trudno coś więcej powiedzieć na ten temat. BYć może niezadowolony klient który przegrzał silnik chciał puścić w świat brzydką opinie bo np na gwarancji tego nie naprawili - tego nie wiemy !
Więc zalecam też ostrożne podejcie do tego tematu bo niektóre RN19 spokojnie latają 50 tys i latają dalej.
|
XoXo
|
Tytuł: Re: UWAGA ...RN19 mają wade fabryczną w silniku ! Napisane: 21 sie 2013, o 00:49 |
|
|
świeżak |
|
Sprzęt: r1 rn20
Imie: Karol
|
Tak tez przypuszczałem i od początku ten temat mi sie nie podobał
|
|
|
|
Mad666
|
Tytuł: Re: UWAGA ...RN19 mają wade fabryczną w silniku ! Napisane: 21 sie 2013, o 11:27 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 6 cze 2011, o 20:22 Posty: 5417 Lokalizacja: ʍoʞɐɹʞ ________ Niepołomice
Sprzęt: RN23
Imie: MIŚ
|
najlpepszym antidotum na sprawe było by gdyby ktoś zdjoł głowice w swojej RN19 i opisał na forum co widzi
lub zerknąć do używanych rozkręconych silników na allegro lub klientów którym korba wystrzeliła bokiem i silnik jest na rozbiórce - tam można zobaczyć faktyxczny stan zaworów
|
Strona główna forum » Yamaha R1 » Ogólnie o R1