Teraz jest 21 lis 2024, o 13:08
Strona główna forum » Porozmawiajmy » Różne tamaty związene z moto
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
michalR1
|
Tytuł: różnica miedzy rn04 a rn01 Napisane: 23 lut 2010, o 22:18 |
|
|
Jakie sa roznice miedzy rn04 a rn01 , i moze wie ktos czy lampa przód i czacha czyms sie rożnia ??
|
|
|
|
YZF R1
|
Tytuł: Re: różnica miedzy rn04 a rn01 Napisane: 24 lut 2010, o 01:29 |
|
|
to zupełnie inny motocykl konstrukcyjnie nie pasuje lampa czaszka stelaż....
|
|
|
|
michalR1
|
Tytuł: Re: różnica miedzy rn04 a rn01 Napisane: 24 lut 2010, o 21:50 |
|
|
hmm... to nie dobrze , mógł byś napisać dokładnie czym sie różnia ?? z wygladu wydaje sie ze to to samo , w swojej mam do wymiany stelaz czache i lampe i mam do kupienia wszystkie te czesci z modelu 99 czyli rn01 , z rego co sie orientuje to te czesci różnia sie tylko uchwytami lampy do stelaża wiec podejdzie to czy nie jak kupie caly komplet???
|
|
|
|
PiciuR1
|
Tytuł: Re: różnica miedzy rn04 a rn01 Napisane: 24 lut 2010, o 22:42 |
|
|
pochłaniacz winkli |
|
Dołączył(a): 15 sty 2010, o 20:54 Posty: 622 Lokalizacja: Wrzesnia,WLKP
Sprzęt: YZF R1 Rn09
Imie: Piotr
|
michał lampa jest bardzie smukła w Rn04 niż w Rn01, inne są też otwory w czaszce dlatego ja szukam typowo do Rn01 a tez lampy potzrebuje, nie wiem jakby to było jakbyś cały komplet wymieniał ale tak jak pisze Gumis stelaż jest inny wiec nie wiem czy Ci później będa się owiewki ladnie schodzić bo mozesz szczeliny mieć
_________________ Lewy pas i gaz, przednie koło w górze nie daj się wyprzedzić furze:)))
|
|
|
|
michalR1
|
Tytuł: Re: różnica miedzy rn04 a rn01 Napisane: 5 mar 2010, o 16:23 |
|
|
Czyli lipa troche, bo myslalem zrobis tak ze lampe ze stelazem wsadzie z rn01 a owiewke z rn04 , ale chyba trzeba bedzie sie rozejrzec za kompletem z rn04
|
|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Strona główna forum » Porozmawiajmy » Różne tamaty związene z moto