Teraz jest 22 lis 2024, o 02:42
Strona główna forum » Yamaha R1 » Warsztat
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
sebek260915
|
Tytuł: Gaśnie podczas jazdy i chrobotanie w okol łancuszka rozrządu Napisane: 16 lip 2011, o 21:34 |
|
|
Hej mam problem z yamaha R1 2001r. podczas jazdy przy zrzucaniu biegów(na ostrzejszych zakrętach) czasami gaśnie mi koń ;/ czy ktoś wie dlaczego??? i przy wrzucaniu jedynki też czasem nie moge odjechać, musze czynność powtarzać... też słysze chrobotanie koło łańcuszka rozrządu jak cisne gaz nie slychać tak mocno jak puszczam gaz słychać ;/ , po słuchu tak stwiedzam jakby się ślizgal.. jak wciskam sprzęgło podczas jazdy wszystko cichnie... Zaznaczam , że łancuszek rozrządu został zmieniony Byłem u nie jednego mechanika i każdy stwierdził że to łancuszek rozrządu ale po zmianie nie było żadnej zmiany;// Myślałem też że to może napinacz ale jeden mechanik mi powiedział że napinacz jest ok.. Miał ktoś taki przypadek a może wie co jest nie hallo??? Gdzie moje moto boli???
|
|
|
|
darekR1
|
Tytuł: Re: Gaśnie podczas jazdy i chrobotanie w okol łancuszka rozrządu Napisane: 17 lip 2011, o 09:43 |
|
|
mistrz toru |
|
Dołączył(a): 4 kwi 2010, o 13:51 Posty: 1248 Lokalizacja: piwniczna
Sprzęt: r1
Imie: darek
|
ehh napinacz do wymiany i nie sluchaj bajek ze sprawny i kosz sprzeglowy dojechany,rowniez najlepiej do wymiany,ewentualnie jak masz szczescie to samo lozysko
|
|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Strona główna forum » Yamaha R1 » Warsztat