Teraz jest 21 lis 2024, o 16:16
Strona główna forum » Yamaha R1 » Warsztat
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
jogo20
|
Tytuł: JAK ROZEBRAĆ CZACHĘ W RN19 i wymontować przednie reflektory Napisane: 6 lut 2011, o 21:11 |
|
|
Potrzebuję pomocy. Muszę zdemontować przedni reflektor gdyż zakupiłem motocykl z pękniętą soczewką i chcę ją wymienić. Mam problem z demontażem czachy i samego reflektora. A tak przy okazji czy jest to możliwe że soczewka sama pękła motocykl nadmieniam jest w perfekcyjnym stanie. 2860 km przebiegu oryginalny serwis itd.
Edit: Przypominam o regulaminie forum. TYSON
|
|
|
|
Sobol
|
Tytuł: Re: JAK ROZEBRAĆ CZACHĘ W RN19 i wymontować przednie reflektory Napisane: 6 lut 2011, o 21:25 |
|
|
kursant |
|
Dołączył(a): 19 paź 2010, o 17:19 Posty: 167 Lokalizacja: Biała Podlaska
Sprzęt: brak
Imie: Rafał
|
Od drgań hmm wszystko jest możliwe. Ja miałem delikatnie ukruszoną. Lampe najlepiej otwierać rozgrzawszy ją wcześniej w piekarniku z termo obiegiem (tylko ciepłe powietrze). Jak chcesz to mam dobrą soczewkę do RN12. Do twojej też powinno raczej pasować.
_________________ http://www.bikepics.com/members/sobol18/
|
|
|
|
jogo20
|
Tytuł: Re: JAK ROZEBRAĆ CZACHĘ W RN19 i wymontować przednie reflektory Napisane: 7 lut 2011, o 11:31 |
|
|
Dzięki za podpowiedź. jak cenka za tą soczewkę Kolego?
|
|
|
|
Sobol
|
Tytuł: Re: JAK ROZEBRAĆ CZACHĘ W RN19 i wymontować przednie reflektory Napisane: 7 lut 2011, o 14:30 |
|
|
kursant |
|
Dołączył(a): 19 paź 2010, o 17:19 Posty: 167 Lokalizacja: Biała Podlaska
Sprzęt: brak
Imie: Rafał
|
|
|
|
|