Teraz jest 23 lis 2024, o 04:35
Strona główna forum » Yamaha R6 » Warsztat
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
glajdak
|
Tytuł: szybka odpowiedź pomoc Napisane: 31 maja 2015, o 10:16 |
|
|
mistrz prostej |
|
Dołączył(a): 6 mar 2010, o 16:14 Posty: 332 Lokalizacja: Śląsk/ Rybnik
Sprzęt: R6
Imie: Arek
|
witam potrzebuje szybko odpowiedzi czy mogę podpiąć z innego Motora suzuki regulator napięcia do mojej r6 bo jestem w Chorwacji i stoję objawy są takie że nie ładuje akumulatora i po chwili mój regulator jest gorący że spalić się idzie może być też to winna alternatora z góry dzięki za odp
|
|
|
|
zielonka094
|
Tytuł: Re: szybka odpowiedź pomoc Napisane: 31 maja 2015, o 10:43 |
|
|
mistrz toru |
Dołączył(a): 1 wrz 2013, o 15:08 Posty: 1541 Lokalizacja: Ciechanowiec/Siemiatycze
Sprzęt: r1 2005
Imie: Albert
|
Moim zdaniem tego nie rób. Nie mam czasu sprawdzać czy się różni, ale różni się na 100%. Nie napisałeś jaki to model te suzuki, ale jak 600cc to można spróbować.
|
|
|
|
glajdak
|
Tytuł: Re: szybka odpowiedź pomoc Napisane: 31 maja 2015, o 23:28 |
|
|
mistrz prostej |
|
Dołączył(a): 6 mar 2010, o 16:14 Posty: 332 Lokalizacja: Śląsk/ Rybnik
Sprzęt: R6
Imie: Arek
|
nie wiem jaki model ale gościu wyciągnął to z garażu a jest niedziela i udało nam się wszystko załatwić i okazało się za padł redaktor więc nie miałem co się zastanawiać obdzwonilismy elektronikow znajomych ze nic stać się nie powinno wiec podlaczylismy i motor chodzi przejechałam na nim 450 KM i jak narazie nic się nie stało oby tak dalej
|
|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Strona główna forum » Yamaha R6 » Warsztat