Teraz jest 24 lis 2024, o 02:09
Strona główna forum » Yamaha R6 » Warsztat
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
masiek
|
Tytuł: antena immo r6 2003 Napisane: 16 lip 2012, o 22:11 |
|
|
kursant |
|
Sprzęt: RJ05 SE
Imie: Robert
|
Witam. uszkodziła mi łsie antena immo, zastapiłem ja emulatorem ale on również siadł. i teraz pytanie czy można wymienic samą antenę od innego motoru, czy trzeba coś programować czy wystarczy sama zamiana?
|
|
|
|
Brylant86
|
Tytuł: Re: antena immo r6 2003 Napisane: 17 lip 2012, o 07:25 |
|
|
mistrz toru |
|
Sprzęt: r6 RJ15
Imie: Brylant
|
antena jest nieprogramowalna, z tego co wiem. Stanowi zespół razem z ECU. Jeśli znajdziesz jakiego magika , mozna przelutować jeden element ze starej anteny i bedzie działać. cos w temacie: http://fazer.motocykl.org/viewtopic.php?f=21&t=3093gdybyś potrzebował mam jedna starą antene ze swojego moto .
|
|
|
|
cychu
|
Tytuł: Re: antena immo r6 2003 Napisane: 17 lip 2012, o 07:57 |
|
|
antena immo to zwykal cewka nie jest kodowana ale z tego co widze nie mozna jej wymienic jako osobny element,co innego puszka immo uklad wewnatrz tworzy pare z transponderem+ecu.immo w tym modelu nie jest skomplikowane,za 100zl widzialem na allegro jakis czas temu komplet( klucze puszka i serownik i do tego cala wiazka)to byla bardzo dobra cena..przelutuj swoj emulator moze masz gdzies zimny lut..
|
|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Strona główna forum » Yamaha R6 » Warsztat