Teraz jest 21 lis 2024, o 12:14
Strona główna forum » Porozmawiajmy » Sport
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Jurek
|
Tytuł: Wyścigi motocyklowe w Polsce okiem zawodnika Napisane: 25 sty 2010, o 16:34 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 26 gru 2009, o 20:09 Posty: 743 Lokalizacja: Nowy Sącz
Sprzęt: Sprzedany :(
Imie: Mateusz
|
Witam Znalazłem kolejny ciekawy artykuł http://www.scigacz.pl/Wyscigi,motocyklo ... ,3373.htmlPs Mnie się podobał nie wiem jak wam Pozdrawiam
_________________ Każdy ma taki moment, kiedy musi zamknąć pewien etap Nie po to, żeby siedzieć; Po to, żeby iść dalej Po to, żeby sięgnąć dalej; Po to, żeby zrobić więcej!!
|
|
|
|
Łuuuki Only One - R1
|
Tytuł: Re: Wyścigi motocyklowe w Polsce okiem zawodnika Napisane: 25 sty 2010, o 17:27 |
|
|
Rady jak najbardziej przydatne... Przy tej okazji przypomniała mi sie pewna historia jak na torze jeden "bardzo zorientowany" w zasadach udrzył mnie w lewy tył (cudem nic się nie stało) i po zakończeniu miał jeszcze szczelność mieć pretensje, że to moja wina(chociaż byłem z przodu). Niestety nawet tam znajdują takie typy...artykuł jak najbardziej przydatny...
|
|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Strona główna forum » Porozmawiajmy » Sport