jaworgocha napisał(a):
witam mówisz ze moto kupiłes z aukcji z urzędu sk. jak to działa możesz moi napisać na priv. kiedy są takie aukcje i czy mają tez inne żeczy
sorki ze odbiegłem od tematu a co do alarmu napewno jest odłonczony albo nie działa skoro nie dali ci kluczyka
karwos napisał(a):
Z tym że problem jest taki że żadnego pilota nie mam :/ Motor kupiłem na aukcji z urzędu skarbowego więc nie wiem co się z nim stało. Da radę coś takiego dorobić?
W gazecie i w necie było obwieszczenie o licytacji. Zadzwoniłem, dowiedziałem się takich rzeczy jak przebieg, kolor. Aukcja była na 50% wartości rzeczoznawcy. W dniu licytacji można było obejrzeć motor (ale nie pojeździć bo śnieg leżał). Przed licytacją wpłacasz wadium (10% wartości początkowej licytacji). Ja się dogadałem z innymi uczestnikami licytacji że dam im kasę do podziału a oni nie będą licytować. Panowie się zgodzili po czym była pozorna licytacja (podbiliśmy o 300zł żeby nikt się nie połapał że się dogadaliśmy i wygrałem). Ogólnie wyszła mnie poniżej 15tys zł za 2005rocznik w super stanie z przebiegiem poniżej 8tys km (wersja amerykańska).