Teraz jest 21 lis 2024, o 17:05
Strona główna forum » Porozmawiajmy » Różne tamaty związene z moto
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
alex.
|
Tytuł: Oszust Napisane: 26 sie 2015, o 21:11 |
|
|
pochłaniacz winkli |
Sprzęt: GSX-R 750 k7
Imie: Alex
|
Chciałem Was wszystkich przestrzec przed jednym gościem. Mianowicie wysłałem mu paczkę za pobraniem, której oczywiście nie odebrał i reasumując jestem w plecy 30zł (wysyłka+zwrot). Kasa nie jest duża, ale jak ktoś jest taką piz*ą, że nawet nie potrafi odebrać telefonu to postanowiłem się podzielić z Wami jego danymi (oczywiście lekko zaszyfrowane - szczegóły na pw). Jeździ RJ03 (najprawdopodobniej czerwona). http://emonitoring.poczta-polska.pl/?nu ... 6055057431Łukasz T** ul. Ubocze *** 59-620 Gryfów Śląski 793-111-***
|
|
|
|
dany_47
|
Tytuł: Re: Oszust Napisane: 26 sie 2015, o 21:31 |
|
|
mistrz toru |
|
Sprzęt: Sprzedany
Imie: Damian
|
nie wysyłaj za pobraniem paczek ludziom, których nie znasz.
|
|
|
|
BiRD
|
Tytuł: Re: Oszust Napisane: 26 sie 2015, o 23:59 |
|
|
pochłaniacz winkli |
|
Sprzęt: r6 rj11
Imie: Artur
|
dany_47 napisał(a): nie wysyłaj za pobraniem paczek ludziom, których nie znasz. i nie płać z góry przelewem ludziom których nie znasz
|
|
|
|
Mad666
|
Tytuł: Re: Oszust Napisane: 27 sie 2015, o 00:27 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 6 cze 2011, o 20:22 Posty: 5417 Lokalizacja: ʍoʞɐɹʞ ________ Niepołomice
Sprzęt: RN23
Imie: MIŚ
|
Hmm niech sięgnę pamięcią: rok temu na gsxr forum szanowany i lubiany osobnik przez warszawiaków zamowił tankpad od kolesia z forum i niby znana osoba to była, nie odebrał paczki! Ja znam powód bo nawet na tankpada nie miał kasy ale zgrywał przekozaka. Wsiosek że nawet ludzie znani robią w balona. Śmieszy mnie podejście i to co napisali moi przedmówcy ale wynika z tego że trza kupować wszystko z odbiorem osobistym albo w ogóle. Niestety tak jest najbezpieczniej.
|
BiRD
|
Tytuł: Re: Oszust Napisane: 27 sie 2015, o 08:08 |
|
|
pochłaniacz winkli |
|
Sprzęt: r6 rj11
Imie: Artur
|
a ja powiem że najlepiej robić takie transakcje mimo wszystko przez allegro..
tak zawsze masz pod wszystko podkładkę tak jak kupował byś na umowę kupna sprzedaży
|
|
|
|
yreslo
|
Tytuł: Re: Oszust Napisane: 27 sie 2015, o 09:45 |
|
|
świeżak |
Sprzęt: R6 '06 RJ12
Imie: Irek
|
Odkąd Allegro wprowadziło możliwość kupowania użytkownikom niezarejestrowanym tzw.Client.......... też nie jest tak kolorowo z tą niby zawartą umową sprzedaży gdyż taki typ potwierdza tylko adres e-mail ,wciska "kup teraz" i może podać fałszywe dane tak dla jaj bo mu się nudzi lub po złości bo mu nie chciałeś sprzedać poza allegro z niższą ceną - znam to z autopsji i dlatego teraz sprzedaję z zapłatą z góry.
|
|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
Strona główna forum » Porozmawiajmy » Różne tamaty związene z moto