Teraz jest 21 lis 2024, o 12:16
Strona główna forum » Yamaha R6 » Rozwiązania problemów
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
toldi1-16
|
Tytuł: Problem z połączeniem wężyków od zbiornika paliwa Napisane: 13 lip 2015, o 11:01 |
|
Sprzęt: yzf 600
Imie: Tomek
|
Witam. Rok temu kupiłem sobie yamahe r6 z 2000 roku i standardowo pękła tuleja i drógi bieg szwankował, tak więc postanowiłem wymienić cały silnik, każdy z tego roku ma policzone dni, tak więc postanowiłem kupić nowszy od fazera. Wszystkie przeróbki poszły pomyślnie i silnik czeka na swój pierwszy rozruch, z tym że zbiornik paliwa zdjąłem rok temu i nie pamiętam który wężyk gdzie idzie? :/ wiem że ten grubszy za kranikiem idzie do pompki paliwa, ale co z dwoma pozostałymi? Tego nie wiem, nawet ich znaleźć nie mogę, ale wystają ze zbiornika dwa krućce, więc muszą być gdzieś podpięte.
|
|
|
|
rushaker
|
Tytuł: Re: Problem z połączeniem wężyków od zbiornika paliwa Napisane: 13 lip 2015, o 11:13 |
|
|
świeżak |
Sprzęt: RJ05
Imie: Piotr
|
|
|
|
|
Strona 1 z 1
|