Teraz jest 23 lis 2024, o 20:53

napedMotocyklowy.pl napedMotocyklowy.pl

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Prośba o oglądnięcie R6 na żywo
PostNapisane: 7 maja 2015, o 13:00 
kursant

Sprzęt: R6 2005
Imie: Łukasz
KILER napisał(a):
Kolega nie zrobil nia 1000km tylko 4tys bo sprzedawana byla w 2013r przy 35tys, zas teraz 39tys.zima te ogloszenie tez juz bylo bo pamietam ja,druga sprawa cena wzrosla,dlugo wisiala znikla teraz ponownie jest.Sam mialem po nia jechac lecz mialem sny ze cos jest nie tak z nia.

Ziomuś jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to nie wypowiadaj się.
A ze swoimi proroczymi snami udaj się do telewizji - może coś zarobisz.
Jak ja wystawiałem ją to miała lekko ponad 35tys. przy czym ja po wystawieniu cały czas jeździłem i zrobiłem ponad 2 tys. km.
Długo stała jak ją sprzedawałem - zadzwoniły może ze 3 osoby z czego nikt nie raczył przyjechać. Ceny nie dałem niskiej bo ja ją kupiłem w 2011r. za sporą sumę (mimo że jest goła to była najdroższa na allegro i warta swojej ceny).
Ja ją sprzedawałem w 2013r. to była świeżo po serwisie (co zresztą było opisane w mojej aukcji).
Aku może faktycznie być do wymiany bo ona praktycznie cały czas stoi (mieszkam od gościa 400m.).
Oponę tylną ja wymieniłem przed sprzedażą. Tak się złożyło, że poprzednia mi się skończyła a znajomy miał w dobrym stanie używaną i od niego kupiłem bo wiedziałem, że sprzedaje moto i nie chciałem inwestować w nowy komplet.
Przód był do wymiany i prawdopodobnie dalej jest.
Uszczelniacze wymieniałem w 2012r. i co z tego ? Jeden zaczął się pocić to wymieniłem oba.
Napęd do wymiany - u siebie nie wymieniasz? Chyba nie sądzisz, że ktoś CI wymieni napęd przed sprzedażą.
Na torze od 2011r. nie była ani razu. Ale co było wcześniej to może kolega na podstawie swoich proroczych snów powie?

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

PostNapisane: 7 maja 2015, o 13:29 
mistrz toru

Sprzęt: YZF-R6 RJ15
Imie: Marcin
Tybur, nie obczaiłem że to Twoja była ...
W takim razie widziałem sprzęta kilka razy :) i warto się nim zainteresować.

PostNapisane: 7 maja 2015, o 13:39 
pochłaniacz winkli

Sprzęt: r5
Imie: kil
tybur18 napisał(a):
KILER napisał(a):
Kolega nie zrobil nia 1000km tylko 4tys bo sprzedawana byla w 2013r przy 35tys, zas teraz 39tys.zima te ogloszenie tez juz bylo bo pamietam ja,druga sprawa cena wzrosla,dlugo wisiala znikla teraz ponownie jest.Sam mialem po nia jechac lecz mialem sny ze cos jest nie tak z nia.

Ziomuś jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to nie wypowiadaj się.
A ze swoimi proroczymi snami udaj się do telewizji - może coś zarobisz.
Jak ja wystawiałem ją to miała lekko ponad 35tys. przy czym ja po wystawieniu cały czas jeździłem i zrobiłem ponad 2 tys. km.
Długo stała jak ją sprzedawałem - zadzwoniły może ze 3 osoby z czego nikt nie raczył przyjechać. Ceny nie dałem niskiej bo ja ją kupiłem w 2011r. za sporą sumę (mimo że jest goła to była najdroższa na allegro i warta swojej ceny).
Ja ją sprzedawałem w 2013r. to była świeżo po serwisie (co zresztą było opisane w mojej aukcji).
Aku może faktycznie być do wymiany bo ona praktycznie cały czas stoi (mieszkam od gościa 400m.).
Oponę tylną ja wymieniłem przed sprzedażą. Tak się złożyło, że poprzednia mi się skończyła a znajomy miał w dobrym stanie używaną i od niego kupiłem bo wiedziałem, że sprzedaje moto i nie chciałem inwestować w nowy komplet.
Przód był do wymiany i prawdopodobnie dalej jest.
Uszczelniacze wymieniałem w 2012r. i co z tego ? Jeden zaczął się pocić to wymieniłem oba.
Napęd do wymiany - u siebie nie wymieniasz? Chyba nie sądzisz, że ktoś CI wymieni napęd przed sprzedażą.
Na torze od 2011r. nie była ani razu. Ale co było wcześniej to może kolega na podstawie swoich proroczych snów powie?

Ziomus nie obrażaj mnie,mam prawo wyrazić swoje za i przeciw jeśli kolega chce niech kupuje, za takie pieniądze są lepsze sprzęty.13tys da i wsadzić trzeba na start 3tys żeby wszystko było top top. ale ok nie było tematu

PostNapisane: 7 maja 2015, o 21:30 
kursant

3k? Jak wymieniasz części w ASO to coś koło 3 tys. pewnie wyjdzie...
Ja też tylko wyrażam swoje zdanie.
Wiem co sprzedałem i wiem, że ona teraz bardzo mało jeździ.
Napisałem zresztą, że jak sprzedawałem to była w b.dobrym stanie i jeśli się nic nie zmieniło przez te 2 lata to wg mnie warto się nią zainteresować.
Jak kolega chce to będąc na weekend w domu rodzinnym mogę podjechać i zobaczyć czy jest utrzymana w takim stanie w jakim była podczas mojego użytkowania. W domu będę w następny weekend i chętnie podjadę.
A takich "lepszych sprzętów" to ja się naoglądałem jak szukałem tamtej R6. Nie zapłacisz - nie licz na cuda.
I nie miałem zamiaru nikogo obrażać...

PS.
Jak kolega chce lepsze zdjęcia to mogę wysłać na maila.
Zaznaczam tylko, że będą to zdjęcia z końca 2013r. ;)

PostNapisane: 10 maja 2015, o 22:51 
mistrz toru

Sprzęt: Sprzedany
Imie: Damian
http://olx.pl/oferta/yamaha-r6-limitowa ... 962f317886

oglądałem tą z linku :roll:
Informacje na temat tego motocykla w wątku MOTOCYKLE ZŁOMY pod linkiem:
http://r1r6.pl/post88639.html#p88639

PostNapisane: 11 maja 2015, o 07:27 
kursant

To są właśnie te "lepsze sprzęty" :lol:

PostNapisane: 23 maja 2015, o 21:37 
świeżak

Sprzęt: RJ05
Imie: Piotr
temat do zamknięcia moto kupione dzisiaj, wracałem na kołach więc odrazu była przetestowana na suchym i na mokrym bo złapała mnie ulewa :krol: ponad 400 km pykło 8-)

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2