Teraz jest 22 lis 2024, o 13:10
Strona główna forum » Giełda » DORADZAMY czy warto...
Autor |
Wiadomość |
pawlos22
|
Tytuł: Re: ULEP-MINA RZESZOW RN09 Napisane: 1 lut 2015, o 20:00 |
|
|
kursant |
Sprzęt: R6 Rj15 i GSX-R k9
Imie: Paweł
|
piter rn09 napisał(a): dobrze mówisz z tym czatem na allegro Trzeba sobie zdawać sprawę z tego,że wiekszośc motocyklów tak wyglądała:P
|
|
|
|
Mad666
|
Tytuł: Re: ULEP-MINA RZESZOW RN09 Napisane: 1 lut 2015, o 21:21 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 6 cze 2011, o 20:22 Posty: 5417 Lokalizacja: ʍoʞɐɹʞ ________ Niepołomice
Sprzęt: RN23
Imie: MIŚ
|
dokładnie, większość motorów jest w tym stanie, ja obstawiam 90 % i wiem że nie uwierzycie ale tak włąśnie jest
|
nfs
|
Tytuł: Re: ULEP-MINA RZESZOW RN09 Napisane: 1 lut 2015, o 23:08 |
|
|
mistrz toru |
Sprzęt: r1
Imie: Grzesiek
|
Mój kolega tak sobie wymyślił że kupi taki do zrobienia bo wiadomo wszystko to w większości reanimacje wiec bedzie wiedział co ma. Zrobił go i chciał mi sprzedać ale sprawdziłem z głupoty po vin. Okazało się że handlarz już pół roboty odwalił ramę zrobił i częściowo przód tak aby wyglądał na tylko szlifnięty chłodnica itd. takie rzeczy do roboty. Jak mu pokazałem jak wyszedł z fabryki to lekko zbladł a był to 2008 czy 2010 rok. On myślał ze kupił naketa a oryginale był w owiewce i z abs kolor oczywiście tez inny. Tyle że na naketa łatwo sie nie przerobi bo dupa inna a tu jednak plus nowe kolo bez abs,cały przód inny itd. rama też musiał być spawnięta. Za jakiś czas gadam z kumplem co robi reanimacje a on mówi w tym modelu spawana rama to jest norma,to jest tak powszechne że wszyscy co handlują to wiedzą.
|
|
|
|
Strona główna forum » Giełda » DORADZAMY czy warto...