Teraz jest 23 lis 2024, o 13:01
Strona główna forum » Poza tematem » POZA tematem MOTO
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
nfs
|
Tytuł: Prośba o pomoc- Szczytniki Napisane: 31 sie 2013, o 15:13 |
|
|
mistrz toru |
Sprzęt: r1
Imie: Grzesiek
|
A więc w skrócie: Zdecydowałem się na zakup uszkodzonego skutera,wszystko wskazywało ze jest to banalna usterka.Niestety sytuacja się skomplikowała elektronika w nim jest zaawansowana a na rynku brak części a nowe są bardzo drogie.Wszystko mam posprawdzane jedyne co może być uszkodzone to moduł lub przepustnica.Niestety są to części niezmierzalne o tym czy są dobre lub uszkodzone można się tylko dowiedzieć podmieniając je z innego pojazdu. W końcu na forum peugota znalazłem człowieka który ma taki sam skuter więc zadzwoniłem i dogadaliśmy się bardzo szybko.Ja mu wyślę paczką a on mi to u siebie sprawdzi. Części wysłałem 07,08 od tej pory nie odbiera ode mnie telefonu.Raz zadzwoniłem od żony więc odebrał i obiecał że sprawdzi i odeśle,tłumacząc że nie miał czasu,długo pracuje. Jeśli ktoś jest z okolicy lub mógł by mi sprawdzić u sąsiadów co to za człowiek to był bym wdzięczny. Jaku..... Krasula...... S zczytniki 41
Ponoć też użytkownik R1 więc może ktoś go zna. Ja akurat jestem innym człowiekiem jak by mi ktoś przysłał swoje części to bym staną na głowie i max szybko bym mu to odesłał. Za tydzień na pewno się tam przejadę,w poniedziałek zgłoszę na policję ale jeśli ktoś mógł by zadziałać to by było miło,wiadomo w życiu różnie bywa. Jednak sytuacja wskazuje że raczej próbuje mnie wydymać,cena tych części używanych ok 1 tys zł.
Ostatnio edytowano 1 wrz 2013, o 08:06 przez nfs, łącznie edytowano 1 raz
|
|
|
|
alex.
|
Tytuł: Re: Prośba o pomoc- Szczytniki Napisane: 31 sie 2013, o 18:13 |
|
|
pochłaniacz winkli |
Sprzęt: GSX-R 750 k7
Imie: Alex
|
jeśli i Ty nie chcesz mieć problemów to choć trochę ocenzuruj jego dane.
|
|
|
|
adek
|
Tytuł: Re: Prośba o pomoc- Szczytniki Napisane: 31 sie 2013, o 20:39 |
|
|
kursant |
Sprzęt: litr
Imie: aaa
|
Co za czasy na parę groszy człowieka oszukają... Teraz wiesz że części były dobre skoro nie odsyła.
|
|
|
|
Muzinka
|
Tytuł: Re: Prośba o pomoc- Szczytniki Napisane: 12 lip 2024, o 09:10 |
|
|
świeżak |
Sprzęt: Jawa
Imie: Marzena
|
Kiedyś słyszałam, że motocykl należy kupować z taką ostrożnością, z jaką nagi człowiek przechodzi przez płot z drutu kolczastego... Coś w tym jest... ___________________________________ http://www.twojdzien.com/fotobudka/
|
|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Strona główna forum » Poza tematem » POZA tematem MOTO