Teraz jest 21 lis 2024, o 19:19
Strona główna forum » Poza tematem » Archiwum
Autor |
Wiadomość |
dresik583
|
Tytuł: Re: [K] yamaha r6 2008 rok Napisane: 22 cze 2013, o 15:43 |
|
|
świeżak |
Sprzęt: chce kupić
Imie: Ernest
|
|
|
|
Przemo84
|
Tytuł: Re: [K] yamaha r6 2008 rok Napisane: 22 cze 2013, o 22:38 |
|
|
kursant |
Dołączył(a): 27 sty 2011, o 12:41 Posty: 106 Lokalizacja: Zabrze
Sprzęt: R6
Imie: Przemek
|
Jesli fatkytcznie jest tak jak koles pisze ze motocykl był tylko demonstracyjny i potrafi to jakos sensownie udukomentowac to pewnie bral bym oczywicie jesli gosc pisze ze cena podlega drobnej negocjacji negocjowal bym chociaz na symboliczny zbiornik paliwa na powrot do domu:), jak dla mnie wyglada bardzo ładnie ale rozsadnie bylo by do niego pojechac zobaczyc jak wyglada na zywo i sprawdzic czy prowadzi sie rownie swietnie bo wiesz jak to jest okazji nie ma,pozdrowki
_________________ Proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów
|
|
|
|
dresik583
|
Tytuł: Re: [K] yamaha r6 2008 rok Napisane: 23 cze 2013, o 10:32 |
|
|
świeżak |
|
właśnie wiem ze okazji nie ma juz kiedys sie przekonalem najgorzej ze to handlarz wiec wiesz na wstepie zalezy mu tylko na sprzedazy a stan faktyczny i przebieg moga byc wogole inne najgorzezj ze mam do kolesia 600km w jedna strone wiec same paliwo i koszta dojazdu to minimum 1tys zl a w ciemno zeby tylko jechac to tez irytuje
|
|
|
|
Mad666
|
Tytuł: Re: [K] yamaha r6 2008 rok Napisane: 23 cze 2013, o 21:38 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 6 cze 2011, o 20:22 Posty: 5417 Lokalizacja: ʍoʞɐɹʞ ________ Niepołomice
Sprzęt: RN23
Imie: MIŚ
|
jesłi jest jak pisze to brać choć nie realna historia a handlarzyny to oszuści wiec coś przykombinowali. ale warta oferta przynajmniej zobaczenia. Gdyby wszystko było OK to brać
|
dresik583
|
Tytuł: Re: [K] yamaha r6 2008 rok Napisane: 24 cze 2013, o 21:10 |
|
|
świeżak |
|
no wlasnie mysle ze historia przekombinowana raz juz na r6 sie przejechalem kupiel z salonu na litwie nowke sztuke wyprzedasz rocznika za dobre pieniadze wszystko bylo jak nowka chodzi mi o kola bude i reszte po mieisacu czasu gdy koleszka wzial moje moto na przejazdke doslownie na moich oczach jak jechal pekla mu raczka po calej historii doszlismy ze chyba moto bylo smigane na torze tylko w innej budzie a na sprzedaz zalozone byly nowe kola od tego moto i reszta wiec cyrki sie zdarzaja juz raz sie przejechalem dlatego ostrozny jestem mysle ze w tym przypadku moze byc podobnie skoro opony jeszcze maja tzw cycki to cos jest nie tak moze tez byla smigana na torze a teraz spowrotem ubrana w seryjna nowa bude ?? a mam do kolesia 600 km wiec jechac tylko zeby ogladnac nie oplaca mi sie zeby ktos kto blisko mieszka mogł ja przylukac ??
|
|
|
|
dresik583
|
Tytuł: Re: [K] yamaha r6 2008 rok Napisane: 24 cze 2013, o 21:14 |
|
|
świeżak |
|
mam cos takiego w swoim miasteczku jeszcze koledzy ja chwala ale tak naprawde nikt dokladnie jej historii nie zna przylukajcie moze wy wylapiecie jakies mankamenty lub jakies ale http://allegro.pl/yamaha-r1-i3350406407.html
|
|
|
|
Strona główna forum » Poza tematem » Archiwum