Teraz jest 24 lis 2024, o 03:57
Strona główna forum » Yamaha R6 » Warsztat
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
masiek
|
Tytuł: wiązka kabli Napisane: 9 cze 2012, o 22:56 |
|
|
kursant |
|
Sprzęt: RJ05 SE
Imie: Robert
|
witam. mam problem z wiązką kabli od lampy, tej która łączy się dwiema kostkami tuż przy wlewie do chłodnicy, a kończy sie na światłach i zegarze. otóż zapomniałem przed demontażem zrobić fotki którędy ta wiązka biegnie i teraz głowie sie gdzie ją wcisnąć tak zeby nie przeszkadzała w skręcaniu. prośba dla posiadaczy r6 03/05 żeby kuknęli jak ma to iść oryginalnie, mile widziane fotki. z góry dziękuje.
|
|
|
|
TheGun
|
Tytuł: Re: wiązka kabli Napisane: 10 cze 2012, o 03:16 |
|
|
kursant |
|
Dołączył(a): 18 wrz 2011, o 00:11 Posty: 119 Lokalizacja: Zambrów
Sprzęt: R6
Imie: Piotr
|
Puściłem sobie od kostek kabel przymocowany do rur wlotów powietrza na opaski, a reszta dokładnie jak w schemacie z serwisówki. Trochę było siłowania się z dobrym ułożeniem kabli przy lampie, ale chwila moment udało się. Wstawię fotki jeszcze dzisiaj. A tutaj link do serwisówki strona 67 masz ładny schemacik. http://www6.zippyshare.com/v/88328228/file.html
_________________ Adrenalina!
|
|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Strona główna forum » Yamaha R6 » Warsztat