Siemanko
mam mały problem, mianowicie moja r6 jest czarno szara z carbonowymi dodatkami co mi się niemiłosiernie podoba
od momentu jak ją kupiłem to nic w niej nie zmieniałem bo ktoś ją zajebiście przygotował z gustem i nie chciałem nic w niej dodawać żeby nie zrobić z niej choinki, z przodu mam sportowe sety czarne a z tyły podnuzki są wywalone jest tylko czarny uchwyt do wydechu który był w komplecie z przednimi setami. Jako że moja żonka chciała ze mną troszke pośmigać zakupiłem nowe tylne podnużki dla pasażera, jednak jedyne jakie znalazłem to w kolorze srebnym , myślałęm że to jakoś zbytnio nie wpłynie na ogólny wygląd ale jakoś mi tak nie podchodzi ten kolor, i teraz zastanawiam się czy by ich nie przemalować ??
prubował już ktoś ?? bo wiadomo aluminium nie jest zbytnio podatne na malowanie i może się farba ścierać , myślałem żeby
...........(POMALOWAĆ) je czarnym matem a później jeszcze bezbarwnym lakierem, to by się tak wtedy te podnużki ładnie wkomponowały w ogolny zarys motocykla, jednak zanim się zdecyduje na przemalowanie chciałem się was poradzić czy może ktoś prubował ?? jak to wygląda w praktyce