Teraz jest 24 lis 2024, o 08:39
Strona główna forum » Yamaha R6 » Warsztat
Autor |
Wiadomość |
Nuniek
|
Tytuł: Re: Żarówki - które wybrać Napisane: 18 sty 2012, o 17:00 |
|
|
kursant |
|
Sprzęt: RJ09
Imie: Łukasz
|
Daj znać jaki zestaw wybrałeś i jakie są koszta
|
|
|
|
waldi77
|
Tytuł: Re: Żarówki - które wybrać Napisane: 28 sty 2012, o 13:50 |
|
|
kursant |
Sprzęt: Yamaha r6
Imie: Waldek
|
Chcę w swojej erce 2007 założyc żarówki o białym świetle, lecz nie wiem, które kupić, żeby efekt był zadowalajacy. Gdzieś wcześniej śmignął mi post o tej tematyce, ale nie mogę go znaleźć. Może ktoś doradzi?
|
|
|
|
kashim
|
Tytuł: Re: Żarówki - które wybrać Napisane: 6 lut 2012, o 16:04 |
|
|
Panowie na dniach postaram się zamieścić fotki wygląda rewelacyjnie aczkolwiek troszkę słabiej świeci niż na oryginalnych. Przydałoby się nowe malowanie i lakierowanie narazie samym sprayem. Co do rzeźby to w Szczecinie mogę polecić osobą, która to robiła. Jak usłyszałem jaką kwotę mam zapłacić to rzuciłem extra 50zł. Koszt zabawy łącznie z lampą to 700zł:D
|
|
|
|
kashim
|
Tytuł: Re: Żarówki - które wybrać Napisane: 6 lut 2012, o 16:42 |
|
|
Znalazlem cos na telefonie:D Zrobi się cieplej to zrobie foto w terenie i wrzucę. Takie zaczernienie w miejscu wlotów to nie wiem co to jest na zdjęciu. Wszystko jest tam zakryte, wloty przerobione i silnik wyregulowany jak bajeczka cyka:D
Załączniki: |
Komentarz: Tak wyglada teraz, to na szybkiego wrzucone:D
Zdj_cie020.jpg [ 52.57 KiB | Przeglądane 1387 razy ]
|
|
|
|
|
Strona główna forum » Yamaha R6 » Warsztat