Witam
Żeby polatać na torze Poznań musisz zdać egzamin , który odbywa się przed motopopołudniami. Egzamin jest prosty i polega na pisownej odpowiedzi na pytania egzaminatora. Tuż po egzaminie jest ogłaszany wynik i możesz śmigać na tor.
Oczywiście przy poprawnych odpowiedziach przy kolejnym przyjeździe na tor wręczą wam kartę z nr. i zdjęciem , które robią zaraz po egzaminie.Nie pamiętam ale można zrobić jednego byka:).Co do kasy nie znam jeszcze stawki na ten rok bo sam jeszcze nie opłaciłem składki za kartę członkowską.Będę w Lutym to się wszystkiego dowiem i zainteresowanych poinformuję.
Teraz coś ciekawego mianowicie możecie zdobyć kartę członkowską oprócz egzaminacyjnej wtedy wjazd jest za połowę kwoty. Raz na rok robi się opłatę członkowską (było 50pln). Rzeby zdobyć kartę trzeba mieć rekomendację kilku członków lub zawodników na specjalnym blankiecie(mogę pomóc:)).
Mam nadzieję że nic się nie zmieniło i nie wprowadzam was w błąd. Ja robiłem to 10lat temu. W zeszłym roku sam podpisywałem paru znajomym i zmian nie było.Podsyłam zainteresowanym linka do stony AW tak na chłodne wieczory:).
http://www.aw.poznan.pl/motocykle/moto_popoludnie.htmlPozdrawiam