Teraz jest 21 lis 2024, o 12:46
Strona główna forum » Porozmawiajmy » Artykuły
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Jurek
|
Tytuł: Rekord Toru Poznań - zrób to sam Napisane: 25 sty 2010, o 16:28 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 26 gru 2009, o 20:09 Posty: 743 Lokalizacja: Nowy Sącz
Sprzęt: Sprzedany :(
Imie: Mateusz
|
Witam Znalazłem coś takiego w internecie Może paru Poznaniakom się to przyda http://www.scigacz.pl/Rekord,Toru,Pozna ... ,8543.htmlPozdrawiam
_________________ Każdy ma taki moment, kiedy musi zamknąć pewien etap Nie po to, żeby siedzieć; Po to, żeby iść dalej Po to, żeby sięgnąć dalej; Po to, żeby zrobić więcej!!
|
|
|
|
Łuuuki Only One - R1
|
Tytuł: Re: Rekord Toru Poznań - zrób to sam Napisane: 25 sty 2010, o 17:37 |
|
|
...chętnie sobie przeczytam jeszcze raz przed wjazdem na tor w sezonie...bo kilka rzeczy robię inaczej...chętnie spróbuję... DAWAJCIE NA TOR!!!
|
|
|
|
Andy21
|
Tytuł: Re: Rekord Toru Poznań - zrób to sam Napisane: 4 lut 2010, o 10:59 |
|
|
Moze umówimy sie na jakies wspólne treningi? nie byłem nigdy na torze w poznaniu. Ale bardzo chce! zamierzam przyjaechac na jakies treningi organizowane przez pawelca lyb grandysa. po podobno te treningi wtorkowe sa do niczego... a jestem ze sląska wiec jesli juz przyjade to chciałbym troszke sie nauczyc na tym poznaniu.
|
|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Strona główna forum » Porozmawiajmy » Artykuły