Teraz jest 24 lis 2024, o 15:05
Strona główna forum » Yamaha R6 » Warsztat
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 7 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
cyna
|
Tytuł: szukam mechanika Napisane: 7 lip 2010, o 14:53 |
|
|
Witam Jestem zmuszony wymienić napęd - SUZUKI gsxr k6 600 Dzwoniłem do kilku warsztatów, ale jak nie są zajęci (terminy na przyszły tydzień) to znowu maja ceny z dupy. Moze macie kogoś kto podjął by sie tego tematu... ? Pozdrawiam
|
|
|
|
MACIEK
|
Tytuł: Re: szukam mechanika Napisane: 7 lip 2010, o 15:07 |
|
|
|
|
|
PiciuR1
|
Tytuł: Re: szukam mechanika Napisane: 7 lip 2010, o 19:36 |
|
|
pochłaniacz winkli |
|
Dołączył(a): 15 sty 2010, o 20:54 Posty: 622 Lokalizacja: Wrzesnia,WLKP
Sprzęt: YZF R1 Rn09
Imie: Piotr
|
Cyna spróbuj w Motorowni ale pewnie tam byłeś a jak nie to zadzwoń do Piotrasa do Motokliniki we Wrzesni myśle ze dali by rade:))))) tel. 601295773
_________________ Lewy pas i gaz, przednie koło w górze nie daj się wyprzedzić furze:)))
|
|
|
|
cyna
|
Tytuł: Re: szukam mechanika Napisane: 7 lip 2010, o 21:33 |
|
|
Jesli chodzi o motorownie to najdroższy "serwis" do jakiego dziś dzwoniłem (180zl jesli kupie u nich napęd, 250 zl jeśli przyjadę ze swoim, dla przykładu motocyklon 150 zl.) Mechanika juz znalazłem, Kaczy polecił mi niejakiego "Lepika" Pozdrawiam i dziękuje za zainteresowanie.
|
|
|
|
PiciuR1
|
Tytuł: Re: szukam mechanika Napisane: 7 lip 2010, o 22:01 |
|
|
pochłaniacz winkli |
|
Dołączył(a): 15 sty 2010, o 20:54 Posty: 622 Lokalizacja: Wrzesnia,WLKP
Sprzęt: YZF R1 Rn09
|
No ja jak kupowałem DiDa w motoklinice X2 Ringa z zebatkami płaciłem 850zł za zmianę 0zł ale nie wiem jak teraz. Na tamtą chwilę byl to najmocnijeszy zestaw napedowy. Ale ważne że już masz bo ten łańcuch to masakra... było słychać w niedzielę
_________________ Lewy pas i gaz, przednie koło w górze nie daj się wyprzedzić furze:)))
|
|
|
|
Mahomet
|
Tytuł: Re: szukam mechanika Napisane: 7 lip 2010, o 22:07 |
|
|
mistrz prostej |
|
Sprzęt: YZF R6
|
Jak szukasz kogoś taniego i dobrego to odezwij się na PW. Pozdro.
_________________ http://www.arachnea.org/ "Przeciwko kur**twu i upadkowi zasad !!!"
|
|
|
|
Żółwik
|
Tytuł: Re: szukam mechanika Napisane: 13 lip 2010, o 02:04 |
|
|
Sytuacja opanowana a łańcuch wymieniony prawda? Pozdro
|
|