Teraz jest 21 lis 2024, o 14:40
Strona główna forum » Porozmawiajmy » Sport
Autor |
Wiadomość |
Jurek
|
Tytuł: Wyścigi motocyklowe - ile to kosztuje? Napisane: 10 sty 2010, o 13:55 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 26 gru 2009, o 20:09 Posty: 743 Lokalizacja: Nowy Sącz
Sprzęt: Sprzedany :(
Imie: Mateusz
|
Witam Znalazłem ciekawy artykuł na temat kosztów ścigania się na torze. Polecam dla zainteresowanych (dla nie zainteresowanych też ). Wyścigi motocyklowe - ile to kosztuje? http://www.scigacz.pl/Wyscigi,motocyklo ... ,8115.htmlPS Cen się nie przestraszcie Pozdrawiam
_________________ Każdy ma taki moment, kiedy musi zamknąć pewien etap Nie po to, żeby siedzieć; Po to, żeby iść dalej Po to, żeby sięgnąć dalej; Po to, żeby zrobić więcej!!
|
|
|
|
Łuuuki Only One - R1
|
Tytuł: Re: Wyścigi motocyklowe - ile to kosztuje? Napisane: 19 sty 2010, o 10:11 |
|
|
|
|
|
Monia_R_one
|
Tytuł: Re: Wyścigi motocyklowe - ile to kosztuje? Napisane: 19 sty 2010, o 11:29 |
|
|
Łuki ale prosze zrobisz mi z puszki dławik co??? haha
|
|
|
|
PiciuR1
|
Tytuł: Re: Wyścigi motocyklowe - ile to kosztuje? Napisane: 19 sty 2010, o 23:09 |
|
|
pochłaniacz winkli |
|
Dołączył(a): 15 sty 2010, o 20:54 Posty: 622 Lokalizacja: Wrzesnia,WLKP
Sprzęt: YZF R1 Rn09
Imie: Piotr
|
to ja tez poprosze bo moja na pewno badania nie przejdzie choćby głuchy sprawdzał a wogóle czy dni treningów znów planowane sa na srodę???
_________________ Lewy pas i gaz, przednie koło w górze nie daj się wyprzedzić furze:)))
|
|
|
|
Łuuuki Only One - R1
|
Tytuł: Re: Wyścigi motocyklowe - ile to kosztuje? Napisane: 19 sty 2010, o 23:11 |
|
|
|
|
|
Łuuuki Only One - R1
|
Tytuł: Re: Wyścigi motocyklowe - ile to kosztuje? Napisane: 19 sty 2010, o 23:17 |
|
|
spoko, spoko..moja na Two Brothersie miala wlasnie 112 db a z db kilerem chodziła jak scooter
|
|
|
|
PiciuR1
|
Tytuł: Re: Wyścigi motocyklowe - ile to kosztuje? Napisane: 19 sty 2010, o 23:20 |
|
|
pochłaniacz winkli |
|
|
a to tylko na bramce potrzebne co? bo zasada numer jeden - motocykl musi byc głośny!!!!!!!!!!! dla bezpieczeństwa swojego i innych:)))))
_________________ Lewy pas i gaz, przednie koło w górze nie daj się wyprzedzić furze:)))
|
|
|
|
Łuuuki Only One - R1
|
Tytuł: Re: Wyścigi motocyklowe - ile to kosztuje? Napisane: 19 sty 2010, o 23:21 |
|
|
PiciuR1 napisał(a): a to tylko na bramce potrzebne co? bo zasada numer jeden - motocykl musi byc głośny!!!!!!!!!!! dla bezpieczeństwa swojego i innych:))))) . ..dokładnie dokładnie :):) dwa metry za bramką już to zdejmujesz to taki głupi przepis na torze zeby wszystkich nie wpuszczać jak jest za dużo chętnych
|
|
|
|
PiciuR1
|
Tytuł: Re: Wyścigi motocyklowe - ile to kosztuje? Napisane: 19 sty 2010, o 23:29 |
|
|
pochłaniacz winkli |
|
|
no ale swoją drogą tego nie rozumiem bo obłożenie jest spore odprawiają ludzi z kwitkiem dlaczego nie mozna zrobić dwóch treningów w tygodniu? w końcu nie jest to az tak wielki koszt a zsyk na pewno spory
|
|
|
|
Łuuuki Only One - R1
|
Tytuł: Re: Wyścigi motocyklowe - ile to kosztuje? Napisane: 19 sty 2010, o 23:37 |
|
|
...to pytanie do kierownictwa TP...mnie też to dziwi bo czasami na bramie były takie przepychanki że szok...kłótnie o kolejkę i w ogole...tego się nie da opisać trza zobaczyć
|
|
|
|
Strona główna forum » Porozmawiajmy » Sport