Teraz jest 24 lis 2024, o 13:43
Strona główna forum » Yamaha R6 » Warsztat
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
kamelr6
|
Tytuł: Regulacja składu mieszanki Napisane: 27 maja 2010, o 22:36 |
|
|
Witam. Mam następujące pytanie, może ktoś mi podpowie. Chodzi mi o regulacje składu mieszanki na biegu jałowym. Wiem, że takie regulacje odbywać się powinny przy użyciu analizatora spalin, albo po barwie płomienia przy użyciu specjalnej świecy zapłonowej. Producenci podają jednak ile obrotów ma byc wykręcona śruba mieszanki po całkowitym jej wkręceniu. Chodzi mi dokładnie o model R6, rocznik 2002, (JYARJ0360.......), może ktoś dysponuje takimi informacjami, będę wdzięczny za pomoc
Edit
Jeśli chodzi o te śrube to info znalazłem w Moto Data, 1,5-2 obr. Wielka księga gumisiów normalnie. Temat zatem uważam za zamknięty.
|
|
|
|
Kaczy
|
Tytuł: Re: Regulacja składu mieszanki Napisane: 1 cze 2010, o 21:48 |
|
|
kursant |
|
Sprzęt: *
Imie: *
|
a masz moto date dla moto ???
_________________ Panować nad maszyną , to tak jakby panować nad bezmyślnym zwierzęciem . Więc panuj nad jego siłą , by ona nie opanowała ciebie , ponieważ byłoby to twoją porażką !!! ( Ta siła , to wszystko co nas w nich kusi )
|
|
|
|
kamelr6
|
Tytuł: Re: Regulacja składu mieszanki Napisane: 2 cze 2010, o 23:22 |
|
|
Jeszcze nie mam, znajomy mechanik ma, więc u niego sprawdziłem. A moto data to tylko kwestia czasu, mam zamiar kupić.
|
|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Strona główna forum » Yamaha R6 » Warsztat