Teraz jest 22 lis 2024, o 01:52
Strona główna forum » Yamaha R6 » Warsztat
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
goldamstar
|
Tytuł: Czyszczenie i synchronizacja gaźników Napisane: 25 cze 2017, o 15:15 |
|
Sprzęt: R6
Imie: Karol
|
Witam jaki warsztat w Warszawie bądź okolicy polecicie do czyszczenia i synchronizacji gaźników ? Jak to wygląda cenowo ? Yamaha R6 RJ03
|
|
|
|
RQ27
|
Tytuł: Re: Czyszczenie i synchronizacja gaźników Napisane: 26 cze 2017, o 17:17 |
|
|
świeżak |
|
Sprzęt: Zx6r 09'
Imie: Patryk
|
Cześć! Ja oddałem swoją dzisiaj w tym celu i kilku innych do Jet bike serwis na trakcie lubelskim. Najtaniej może nie jest, ale facet wybrał słuszny zawód i oddając moto wiem, że odbiorę je tak jak powinienem bez najmniejszego strachu.
Aczkolwiek serwis gaźników jest tak normalną rzeczą, że może znajomi Ci polecą też coś dobrego, ja tam oddaję moto bo jestem pewny mechanika. Tak samo z fryzjerem, chodzisz tam gdzie jesteś pewien nawet jeśli gdzieś indziej zapłacisz 10 zł mniej za to samo.
Dodając na koniec dobrze byłoby jakbyś się przywitał w powitalni jak każdy forumowicz.
|
|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Strona główna forum » Yamaha R6 » Warsztat