Teraz jest 21 lis 2024, o 20:42
Strona główna forum » Giełda » DORADZAMY czy warto...
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Alexs
|
Tytuł: Pomocy!! Prośba o oględziny moto - małopolskie tym razem! Napisane: 29 wrz 2016, o 22:36 |
|
|
kursant |
|
Sprzęt: YZF R6
Imie: Alexs
|
Witam Braci motonitów! Proszę osoby z dolnośląskiego a dokładnie okolice Legnicy - Chojnów o obejrzenie w wolnej chwili tego motocykla gdyż ja mam tam ponad 400 km zwracam koszty paliwa i poświęconego czasu + dobra flacha, liter mój ulubiony oczywiscie https://www.olx.pl/oferta/suzuki-gsx-r- ... 920c18eb23Dziękuje za chęci!!! Lewa w górze!!!
_________________ Lewa w Górze!
Ostatnio edytowano 4 paź 2016, o 22:15 przez Alexs, łącznie edytowano 1 raz
|
|
|
|
Caligator
|
Tytuł: Re: Pomocy!! Prośba o oględziny moto - dolnośląskie! Napisane: 30 wrz 2016, o 06:02 |
|
|
świeżak |
Sprzęt: BRAK
Imie: Paweł
|
Daj sobie spokój... Oglądałem go bodajże w poniedziałek...
*właściciel nie wie czy jest 2-gim czy 3-cim właścicielem, *motocykl użytkowany na torze, *z każdej strony poobdzierany, *luz na tylnym wahaczu, *tłumik wygląda jak wiejski tuning, *pod plastikami z prawej strony troche szpachli, *prawe lusterko rozklekotane - lewe normalne, *między fotelami pęknięcie plastiku, *z każdej strony mocowanie gopro, *generalnie pojechałem z kumplem który się zna i nawet nie chciał sie tym przejechać, *dużo odprysków lakieru na felgach i wyblakła w niektórych miejscach rama (ponoć co do ramy to normalne), *założone nowe klocki ale właściciel nie pamieta jakiej firmy - takie cos od razu mnie odpycha, moto był spryskany jakimś środkiem czarnym żeby był bardziej odpicowany przy oględzinach chyba, *sprzedający nie wzbudza zaufania:/
|
|
|
|
Alexs
|
Tytuł: Re: Pomocy!! Prośba o oględziny moto - dolnośląskie! Napisane: 30 wrz 2016, o 10:44 |
|
|
kursant |
|
|
Super, dziękuje za odpowiedz, zaoszczędziło nam to wiele czasu i koszów paliwa bo juz w niedziele wybierałam sie obejrzeć. Koleś rzeczywiście ma wyjebane bo nawet kontakt telefoniczny jest ciężki z nim a gdy zażyczyłam dokładniejsze zdjecia to nie moge sie ich doczekać. Szukam dalej wobec tego, Pozdrawiam, LWG!
_________________ Lewa w Górze!
|
|
|
|
Alexs
|
Tytuł: Re: Pomocy!! Prośba o oględziny moto - małopolskie tym razem! Napisane: 4 paź 2016, o 22:18 |
|
|
kursant |
|
|
|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Strona główna forum » Giełda » DORADZAMY czy warto...