Teraz jest 1 lis 2024, o 02:33

napedMotocyklowy.pl napedMotocyklowy.pl

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 184 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 19  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: wydech
PostNapisane: 31 sty 2010, o 21:41 
pochłaniacz winkli

Sprzęt: YZF R1 Rn09
Imie: Piotr
no mi ten wydech się wizualnie nie podoba i odstaje od wachacza za bardzo no ale gusta i guściki

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

PostNapisane: 31 sty 2010, o 22:33 
świeżak

Sprzęt: CBR 954
Imie: thomas
Rzeczywiście niezbyt wygląda, nie jest dopasowany i podejrzewam że w przypadku r1 boobija się od wahacza, ale to może jedynie złudzenie. Jak dla mnie wielkość fajna, tylko trochę inaczej go spasować, jakąś przedłużkę wstawić...

PostNapisane: 8 lut 2010, o 13:49 
kursant

Sprzęt: ciekłe srebro ;)
Imie: Artur
to ja tu chyba jako jedyny mam D&D, chodza o nich rozne opinie w stanach, jedni mowia ze brzmia rewelacyjnie, innym sie nie podobaja, jak dla mnie brzmi troche za glosno ;) ale ladnie, w niskim zakresie obrotow jak glodny, jakby pozeral paliwo i to slychac (lubi sobie puscic oko do kierowcow z tylu szczegolnie miedzy 8 a 10tys) w wysokim tak typowo racingowo, to sie pewnie bierze stad ze wlasciciel D&D scigal sie kiedys, i zaczal sam sobie robic wydechy w pewnym momencie, ogolnie podoba mi sie jego design, jest jedyna blyszczaca czescia mojego moto :D

PostNapisane: 9 lut 2010, o 00:09 
a ja uważam że i tak najfajniejsze brzmienie uzyskuje się jak się samemu coś podłubie... :mrgreen:

PostNapisane: 9 lut 2010, o 23:53 
Ja mam wydech M4 i jestem bardzo zadowolony ! !
Bardzo ładne brzmi :D

Ps. HeHe przy wyzszych obrotach zalacza alarmy w autach 8-)

PostNapisane: 12 lut 2010, o 15:49 
ja mam akrapović, chyba tytanowy-lekki jak piórko. błekitny ogień przy dołożeniu gwarantowany. brzmi fajnie, martwi mnie tylko jedno-policjanci coraz młodsi i niektórzy nawet angielski znaja, a na moim na opasce napisano-" not for road use" ;)

PostNapisane: 12 lut 2010, o 16:27 
kursant

Sprzęt: ciekłe srebro ;)
Imie: Artur
komar6 napisał(a):
ja mam akrapović, chyba tytanowy-lekki jak piórko. błekitny ogień przy dołożeniu gwarantowany. brzmi fajnie, martwi mnie tylko jedno-policjanci coraz młodsi i niektórzy nawet angielski znaja, a na moim na opasce napisano-" not for road use" ;)

no to Ci co to teraz przeczytali, to juz wiedza gdzie spogladac jak przecinaka zatrzymaja...bedzie przehuśtane ;]

PostNapisane: 12 lut 2010, o 16:50 
świeżak

Sprzęt: YZF R1 RN12
Imie: Mirek
YZF R1 napisał(a):
oczywiście że będę wiedział bo ja jestem "Łoś super ktoś"

otóż i tu nie pamiętam czy reset czy select ale jak jeden nie zadziała to spróbuj drugim. wkładasz kluczyk do stacyjki (nie przekręcasz) wciskasz jeden z klawiszy chyba reset trzymając przekręcasz kluczyk ro pozycji zapłonu i trzymasz przycisk cały czas przez 6 sekund. jesli to jest dobry przycisk to pojawią się opcje gdzie resetem zmieniasz wartość np. podnosisz obroty do góry na shift lighcie lub zwiększasz kontrast a selektem przechodzisz do następnej opcji. masz tam kontrast wyświetlacza kontrast lampki obroty od których ma się zapalać i gasnąc i jak ma świecić czy mrugać czy szybko czy wolno mrugać itd. broń boże nie wciśnij obu naraz w momencie gdy przekręcasz kluczyk. o i tyle w tym temacie poza tym mozesz sobie mp3 wgrać i iplusa podłączyć ja obecnie gram sobie w moto gp na wyświetlaczu hahah joke... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: odwala mi z braku jazdy sorka

". broń boże nie wciśnij obu naraz w momencie gdy przekręcasz kluczyk."

A niby dlaczego?

PostNapisane: 12 lut 2010, o 22:39 
:oops: :oops: ale dałem plamę z tym instruktażem :oops: :oops: ale na poważnie, jeżdżę już parę lat i raczej spotykam się z sympatią do naszych maszyn ze strony policji, fakt staram się nie dawać powodu do zatrzymań, może to również z racji wieku :?: starszego z doświadczeniem trakują inaczej niż "młodych gniewnych".
p.s. dla dobra ogółu *niepotrzebne skreślić/ to do moda ;)

PostNapisane: 13 lut 2010, o 14:06 
dawcaR1 napisał(a):
YZF R1 napisał(a):
oczywiście że będę wiedział bo ja jestem "Łoś super ktoś"

otóż i tu nie pamiętam czy reset czy select ale jak jeden nie zadziała to spróbuj drugim. wkładasz kluczyk do stacyjki (nie przekręcasz) wciskasz jeden z klawiszy chyba reset trzymając przekręcasz kluczyk ro pozycji zapłonu i trzymasz przycisk cały czas przez 6 sekund. jesli to jest dobry przycisk to pojawią się opcje gdzie resetem zmieniasz wartość np. podnosisz obroty do góry na shift lighcie lub zwiększasz kontrast a selektem przechodzisz do następnej opcji. masz tam kontrast wyświetlacza kontrast lampki obroty od których ma się zapalać i gasnąc i jak ma świecić czy mrugać czy szybko czy wolno mrugać itd. broń boże nie wciśnij obu naraz w momencie gdy przekręcasz kluczyk. o i tyle w tym temacie poza tym mozesz sobie mp3 wgrać i iplusa podłączyć ja obecnie gram sobie w moto gp na wyświetlaczu hahah joke... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: odwala mi z braku jazdy sorka

". broń boże nie wciśnij obu naraz w momencie gdy przekręcasz kluczyk."

A niby dlaczego?

wchodzisz w ustawienia bardziej zaawansowane serwisowe ktoś kto nie bardzo wie o co tam chodzi nie polecam wchodzić.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 184 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 19  Następna strona