Teraz jest 21 lis 2024, o 12:20
Strona główna forum » Yamaha R1 » Ogólnie o R1
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Tomal
|
Tytuł: Rn22 2011 Napisane: 2 wrz 2024, o 13:04 |
|
|
świeżak |
Sprzęt: Yzf r6
Imie: Tomasz
|
Problem jest tego typu ze . Jechałem motocyklem jak zawsze i w pewnym monecie zgasł podczas jazdy , zjechałem na pobocze i próbowałem odpalić go jeszcze raz . Niestety ale po przekręceniu kluczyka było wielkie nic , brak jakiej kolwiek reakcji . Wskazówka obrotomierza troszkę się ruszyła i tyle , na wyswietlaczu zupełne nic . Ani jedna kontrolka się nie pali , nawet od luz . Myślałem ze to akumulator wiec podlaczylem go na kablach do innego motoru , r1 odpalił ale po jakimś czasie odpinając przewody motocykl zgasł i dalej nic . Wiec kupiłem nowe Aku ,zamontowałem i dalej nic , zero jakiej kolwiek reakcji . Co dalej pomocy . Na kablach odpala a z nowym aku nic ?!
|
|
|
|
Mad666
|
Tytuł: Re: Rn22 2011 Napisane: 4 wrz 2024, o 06:56 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 6 cze 2011, o 20:22 Posty: 5417 Lokalizacja: ʍoʞɐɹʞ ________ Niepołomice
Sprzęt: RN23
Imie: MIŚ
|
sprawdź kable ECU
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Strona główna forum » Yamaha R1 » Ogólnie o R1