Teraz jest 21 lis 2024, o 21:36
Strona główna forum » Giełda » DORADZAMY czy warto...
Autor |
Wiadomość |
zielonka094
|
Tytuł: Re: Fajna Yamaha i wasze szczere opinie Napisane: 7 paź 2013, o 16:27 |
|
|
mistrz toru |
Dołączył(a): 1 wrz 2013, o 15:08 Posty: 1541 Lokalizacja: Ciechanowiec/Siemiatycze
Sprzęt: r1 2005
Imie: Albert
|
Mad no jeśli piszą, że igła i to popierasz to OK, ale co powiesz na przebieg 9900?
|
|
|
|
nfs
|
Tytuł: Re: Fajna Yamaha i wasze szczere opinie Napisane: 7 paź 2013, o 19:26 |
|
|
mistrz toru |
Sprzęt: r1
Imie: Grzesiek
|
Czasami bywają takie akcje.Ja bym się zainteresował bo tylna zębatka wygląda tak jak by miała te 10 tys.Wszystko wyjdzie przy oględzinach.Łańcuch ma na pewno 532 oryginał ,wyciągniecie jego zużycie całego motocykla i klocków wszystko powie.Klocki muszą być oryginał minimalnie zużyte bo jeżdżony tylko w niedzielę. Niestety często rzeczywistość bywa brutalna i 2 z przodu lekko trzeba dodać do przebiegu. Teraz pytanie który lepiej brać powiedzmy ten za 10 czy ten za 12? Jak do tego za 10 trzeba będzie dołożyć,opony napęd,świece,regulacje,akumulator,rozrząd itp to może się z tego zrobić plus ponad 2 tys na start i ma się moto w golasie bez dodatków.A koszt takich dodatków jaki jest to trzeba by tez zliczyć. Moim zdaniem jeden i drugi wart jest obejrzenia a co lepsze to wyjdzie na miejscu.
|
|
|
|
Mad666
|
Tytuł: Re: Fajna Yamaha i wasze szczere opinie Napisane: 8 paź 2013, o 18:09 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 6 cze 2011, o 20:22 Posty: 5417 Lokalizacja: ʍoʞɐɹʞ ________ Niepołomice
Sprzęt: RN23
Imie: MIŚ
|
nie wiem co z tym przebiegiem ale rzeczywiście za niski. NIe wiem o co tu chodzi ale z Wilczakami mam dobre ukłądy, musiał bym tylko znaleśc czas by do nich podjechać i popytam. Nawet jak przebieg majtrowany to oni dają chyba gwarancje na stan maszyny bo w końcu to serwis a sprzedają tylko i wyłącznie motocykle które im renome przyniosą. Jak im zaproponowałem by mojego sprzedali to powiedzieli że moj już ma rysy to nie chcę takiego sprzedawać bo jeśli już to musi być igła. Sam nie wiedziałęm tej R6 ale troche im wierze.
|
Strona główna forum » Giełda » DORADZAMY czy warto...