|     | Strona 1 z 1 | [ Posty: 2 ] | 
| 
 | 
| czervony r1 | 
 | |||||
| 
 Dołączył(a): 23 cze 2010, o 20:06 Posty: 823 Sprzęt: yamaha r1 RN20 Imie: czervony | 
 | |||||
|  |  | 
|     | Strona 1 z 1 | [ Posty: 2 ] | 
Kto przegląda forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
| Nie możesz rozpoczynać nowych wątków Nie możesz odpowiadać w wątkach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz dodawać załączników | 

Jak mialem 13 lat malo sie nie zesralem jak zobaczylem nowy model R1-ki, nie przypuszczalem prawde mowiac ze kiedys bede takim smigal
 Jak mialem 13 lat malo sie nie zesralem jak zobaczylem nowy model R1-ki, nie przypuszczalem prawde mowiac ze kiedys bede takim smigal  Ogladajac ogloszenia strasznie niepodobalo mi sie to malowanie, szukalem niebieskiej albo szaro-czarnej a tu zonk, oczywiscie kupilem jedyne malowanie ktorego nie chcialem...na szczescie na zywo wyglada duzo lepiej niz na fotach, teraz nie mam wyboru tylko mowic ze mi sie bardzo podoba
 Ogladajac ogloszenia strasznie niepodobalo mi sie to malowanie, szukalem niebieskiej albo szaro-czarnej a tu zonk, oczywiscie kupilem jedyne malowanie ktorego nie chcialem...na szczescie na zywo wyglada duzo lepiej niz na fotach, teraz nie mam wyboru tylko mowic ze mi sie bardzo podoba