Witam, witam jako że dzisiaj dostałem niemiłosierne BATY, przyszedł czas na 1000ccm
Nawet mam upatrzonego trupa na allegro. Niedługo moja ląduje na allegro, ale nie mam czasu wstawić nowych fotek.
tutaj moj temat: http://gsxr-forum.pl/viewtopic.php?f=59 ... i%C4%85tkaWięc troche o motocyklu, pierwsza rejestracja 05,2009r, kupiony w GB do polski przyjechał w kwietniu 2012r dla mnie przebieg 10500km
Jestem pierwszym właścicielem w PL i drugim w ogóle. Do motocykla są wszystkie papiery z salonu, ksiązka wpisów OT i gwarancyjna.
Motocykl ma obecnie 16 456km przy 16010 był w ASo na akcji wymiany regulatora (tylko motocykle z org. książka GW mogą dostać takie coś). Przy 18tys do wymiany olej, łożysko głowki ramy i olej w lagach (WSZYSTKO MAM JESLI KTOŚ KUPI GO SZYBCIEJ TO OCZYWIŚCIE DOSTANIE TE GRATY) Dodatkowo mam na zapas KPL klocków EBC na przód i na tył (też oddaje w pakiecie).
Do motocykla posiadam wszystkie oryginalne czesci wydech klamki fender które zostały zastąpione zamiennikiem AKCESORYJNYM. Motocykl miał lekki szlif na prawa strone, wymieniłem lusterko i prawą owiewke. Wszystko do wgladu mam namiejscu
niektóre owiewki sprzedałem na allegro (mam aukcje do nich) Nowe części ORYGINAŁY, zmienony reflektor na EUR - angola sprzedałem na allegro mam aukcje!!! Nakładka na bak nie jest matowa i S'ki powinny byc pod mniejszym kątem (WIEM). Nic nie tuszowane ani malowne, posiada jakieś tam ryski i zadrapania ale staram się go polerować min. raz w miesiącu itp
A ogólnie od kwietnia zrobiony serwis i dodatki:* Wydech Yoshimura R55 - wycięty katalizator - RYCZY NIESAMOWICIE D
* DB Killer do wydechu, jeszcze nie używany
* Żarówki długie + mijania - Philips BlueVision Ultra+
* Opony Michelin Pilot Power Dot 2011 nagwarancji (założone w czerwcu 2012r)
* Stalowy oplot przód Goodridge bezposrednio na zaciski F(jak w GP)
* Wymienione Klocki ham przód przy 14tys ( oryginały TOKICO)
* Wymiana płynu hamulcowego przy 14tys DOT4 BOSCH
* Wymiana płynu chłodniczego na MOTUL Motocool EX (przy 15,500km)
* Filtr powietrza K&N przy 14tys
* Wymiana oleju przy 12tys Motul 300V FL (z filtrem)
* Fender Eliminator firmy Baracuda (LED) z regulacją.
* Crash pad na Owiewki Womet Tech,
* Rolki Wahacza z Crashem Puig
* Crasch pad na dekle CNC
* Crasch Pad na lagi przód WOMETTECH
* Klamki krótki czarne womet tech
* Szyba czarna podwyższona Puig
* Tankpad carbon
* Paski na felgi Keiti
* Zaślepki na otwory w ramie
* Naklejka na polke Carbon
* MANETKI I KOŃCÓWKI KIEROWNICY BArracuda
* Frtoka i nie pamietam juz
NA WSZYSTKO RACHUNKI, większośc od LEGUTA
NIE PAMIĘTAM CO TAM JESZCZE BYŁO JUŻ... w tygodniu wstawię aktualniejsze fotki, czacha jest nowa bez tej naklejki. WSZYSTKO NA PW JAK COŚ KTOŚ cena 27tys zł BEZ NEGOCJACJI. Jeśli ktoś chce go na ori wydechu to -1000zł.