Teraz jest 21 lis 2024, o 15:17
Strona główna forum » Poza tematem » Archiwum
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
RafalTBG
|
Tytuł: PILNE !!! HELP !!! jak idą linki i przewody między półkami i Napisane: 3 lut 2011, o 20:12 |
|
|
przyszły mistrz |
|
Sprzęt: R1 RN02
Imie: Rafał
|
tak jak w temacie. rn01 interesuje mnie jak ida linki od manetki gazu i przewody miedzy polkmiai a lagami . z ktorej str itp itd. mile widziane foty.
dlatego pilnie bo na wekendzie chce zlozyc moto. sciagałem lagi i polki 4 miechy temu dlatego zapomnialem z ktorej co jak szlo. (linki i przewody)
_________________ Regulamin pkt 16 ZA NIE STOSOWANIE SIE NOWYCH USEROW DO TEGO OD 2012 DAJE BANA NA TYDZIEN I OSTRZEZENIE
|
|
|
|
Talerz
|
Tytuł: Re: PILNE !!! HELP !!! jak idą linki i przewody między półkami i Napisane: 3 lut 2011, o 21:19 |
|
|
świeżak |
|
Sprzęt: Yamaha YZF R6
Imie: Tomek
|
Miałem ten problem przy R6 i pomogła serwisówka. W niej na zdjęciach(właściwie szkicach) dość widoczne wszystkie linki i przewody są widoczne.
|
|
|
|
Kamo
|
Tytuł: Re: PILNE !!! HELP !!! jak idą linki i przewody między półkami i Napisane: 3 lut 2011, o 23:08 |
|
|
Dlatego ja zacząłem robić zdjęcia w tego typu sytuacjach , jak chcesz mogę wstawić , mam chyba dwa zdjęcia RN09 ale pewnie różnicy nie będzie z RN01
|
|
|
|
beryn
|
Tytuł: Re: PILNE !!! HELP !!! jak idą linki i przewody między półkami i Napisane: 4 lut 2011, o 17:19 |
|
|
najprosciej wejdz na allegro i popatrz ja tak wczoraj robilem bo w serwisowce nie chcialo mi sie szukac:)
|
|
|
|
RafalTBG
|
Tytuł: Re: PILNE !!! HELP !!! jak idą linki i przewody między półkami i Napisane: 4 lut 2011, o 21:53 |
|
|
przyszły mistrz |
|
Sprzęt: R1 RN02
Imie: Rafał
|
na fotach z all tego nie bedzie raczej widac bo to bedzie przysloniete czachą ;p dobra jakos dam sobie rade ale liczylem na to ze ktos rzuci okiem w garage u siebie i mi napisze badz wrzuci fotke.
edit : dobra chlopaki juz mam. przypomialem sobie ze robilem jakies fotki i jest ladnie wszytsko. dla potomnych : to co z lewej to idzie miedz\y polkami a to co z prawej to pod dolna polka
_________________ Regulamin pkt 16 ZA NIE STOSOWANIE SIE NOWYCH USEROW DO TEGO OD 2012 DAJE BANA NA TYDZIEN I OSTRZEZENIE
|
|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Strona główna forum » Poza tematem » Archiwum