Teraz jest 23 lis 2024, o 08:19
Strona główna forum » Poza tematem » Archiwum
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Tomasz
|
Tytuł: [S] Kombinezon jednoczęściowy Ixon Galactica roz.M Napisane: 18 gru 2014, o 19:14 |
|
|
świeżak |
|
Sprzęt: R6
Imie: Tomek
|
Na sprzedaż leci kombinezon Ixon Galactica w rozmiarze M. Kombinezon w dobrym stanie, nie jest poprzecierany, jeden slider delikatnie starty, napis na barku "ixon" jest poprawiony bo niestety w literce "o" pękła nitka i zrobiła się mała dziurka zostało to podszyte więc nie ma prawa się już zepsuć. Kombinezon został przedłużony (ręce i nogi) ale bez problemu można wrócić do poprzedniego stanu. Sprzedaje bo przytyłem i się już nie mieszczę. Fotki zamieszę trochę później. Cena 800pln do negocjacji.
_________________ Life is now or never, forever's gonna slow you down
Ostatnio edytowano 26 gru 2014, o 13:26 przez Tomasz, łącznie edytowano 1 raz
|
|
|
|
Tomasz
|
Tytuł: Re: [S] Kombinezon jednoczęściowy Ixon Galactica roz.M Napisane: 26 gru 2014, o 13:23 |
|
|
świeżak |
|
Sprzęt: R6
Imie: Tomek
|
Z racji że zależy mi na szybkiej sprzedaży cena spada do 650pln. Więcej fotek dokładnych fotek mogę podesłać zainteresowanym na maila.
_________________ Life is now or never, forever's gonna slow you down
|
|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Strona główna forum » Poza tematem » Archiwum