Teraz jest 22 gru 2024, o 08:16
Strona główna forum » Porozmawiajmy » Regionalne » Wielkopolskie
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
juzekR1
|
Tytuł: Garaż:) Napisane: 28 sie 2010, o 00:05 |
|
|
Kolezanki i koledzy:) Sprawa wyglada nastepujaco, za miesiac przeprowadzam sie do Poznania od siebie na studia:) Strasznie szkoda mi zostawiac swoja maszynke w domu wiec moje pytanie brzmi nastepujaco. Wiecie moze czy ktos wynajmuje jakas miejscowke w garazu lub cos w tym stylu? Jakie sa ewentualne koszty tego? Niestety nie stac mnie zeby wynajac garaz na wlasna reke:/ ale jakby jakos podzielic koszty to moze cos by z tego wyszlo:) Z gory dzieki za odpowiedzi;)
|
|
|
|
Łuuuki Only One - R1
|
Tytuł: Re: Garaż:) Napisane: 28 sie 2010, o 00:23 |
|
|
a w jakiej dzielnicy będziesz mieszkał kolego???
|
|
|
|
juzekR1
|
Tytuł: Re: Garaż:) Napisane: 28 sie 2010, o 10:35 |
|
|
Szczerze mowiac to sam jeszcze nie wiem bo dopiero szukam mieszkania. Ale staram sie znalezc cos w okolicach politechniki
|
|
|
|
juzekR1
|
Tytuł: Re: Garaż:) Napisane: 17 paź 2010, o 09:25 |
|
|
Odświeżam temat:) Mam mieszkanie przy śródce i tam też możliwość wynajęcia garażu. Aktualnie mam zamiar wsadzić tam samochód a na wiosnę motocykl. Z tego co wiem garaż jest dość duży więc powinien zmieścić sie motor i samochód, z kolei moje środki finansowe są dość małe wiec pytanie moje brzmi czy ktoś nie potrzebuje miejsca dla swojej maszynki:) koszt miesieczny wyniósłby ok. 50-75zł. Chętni pisać na priv. Pozdrawiam i życzę szerokości
|
|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Strona główna forum » Porozmawiajmy » Regionalne » Wielkopolskie