Teraz jest 22 gru 2024, o 08:15
Strona główna forum » Porozmawiajmy » Różne tamaty związene z moto
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
spalinowy
|
Tytuł: Chińskie reflektory - opinie Napisane: 11 mar 2016, o 22:33 |
|
|
mistrz toru |
|
Sprzęt: R6 RJ11
Imie: Andrzej
|
Warto inwestować w chińskie reflektory? Są tanie jak barszcz w porównaniu do oryginałów. Gdzieś mi mignęło, że mogą klosze matowieć. Może ktoś już to testował?
_________________ Nie ma złej pogody do jazdy, jest tylko złe przygotowanie się do niej.
|
|
|
|
Mad666
|
Tytuł: Re: Chińskie reflektory - opinie Napisane: 11 mar 2016, o 23:23 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 6 cze 2011, o 20:22 Posty: 5417 Lokalizacja: ʍoʞɐɹʞ ________ Niepołomice
Sprzęt: RN23
Imie: MIŚ
|
Było to już opisywane. Ja i Daro testowaliśmy, za 300 zl mieliśmy nówki. Jakość świecenia znakomita. Spasowania prawie idealne. W RN12 było odstępstwo linii górnej formy i tak łatwo odróżnić je właśnie na aukcjach allegro motocykli jak o 2 mm odstaje czasza od klosza w środkowej części lampy górnej linii. Jakość plastiku korpusu jest słąba: chodzi o to że łatwo uszkodzić uchwyty bo ten plastik jest dosłownie miękki.
|
spalinowy
|
Tytuł: Re: Chińskie reflektory - opinie Napisane: 12 mar 2016, o 11:29 |
|
|
mistrz toru |
|
Sprzęt: R6 RJ11
Imie: Andrzej
|
Domyślałem się, że temat musiał być, tylko nie mogłem go znaleźć. No to proste pytanie teraz. Jak byś miał kupować reflektory dzisiaj, to które byś wybrał?
_________________ Nie ma złej pogody do jazdy, jest tylko złe przygotowanie się do niej.
|
|
|
|
Mad666
|
Tytuł: Re: Chińskie reflektory - opinie Napisane: 12 mar 2016, o 11:50 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 6 cze 2011, o 20:22 Posty: 5417 Lokalizacja: ʍoʞɐɹʞ ________ Niepołomice
Sprzęt: RN23
Imie: MIŚ
|
Wybrał bym OEM jeżeli były by w dobrej cenie bo nie ma z nimi problemów oraz odsprzedanie moto lepiej by miały oem.. Jak by mi było szkoda kasy to bym brał chinole.
|
MarioMotoVlog
|
Tytuł: Re: Chińskie reflektory - opinie Napisane: 13 mar 2016, o 09:21 |
|
|
pochłaniacz winkli |
Sprzęt: r5
Imie: kil
|
Za miesiac dam wam znac jak sie ma sprawa z chinolami, mam owa nowa lampe ,ktora przerabiam na bixenon.jak zamontuje opisze jak wyszlo.
_________________ https://t.me/pump_upp
|
|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Strona główna forum » Porozmawiajmy » Różne tamaty związene z moto