Teraz jest 23 gru 2024, o 19:30
Strona główna forum » Yamaha R6 » Warsztat
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
dany_47
|
Tytuł: komplet kluczyków, jak zebrać? Napisane: 25 mar 2015, o 19:28 |
|
|
mistrz toru |
|
Sprzęt: Sprzedany
Imie: Damian
|
Witam,
Zainspirował mnie temat immo i kluczyków. Wiadomo wszystko jest cacy jak się ma komplet itd itp. A ja do swojej R6 mam tylko 1 czarny kluczyk. I teraz jak skompletować sobię zestaw oryginalny, czytaj czerwony i drugi czarny? Domyślam się iż czarny to trzeba poprostu skopiować fizycznie i elektronicznie. Ale co z czerwonym? ASO tylko takie rzeczy ogarnia?
|
|
|
|
nfs
|
Tytuł: Re: komplet kluczyków, jak zebrać? Napisane: 25 mar 2015, o 19:58 |
|
|
mistrz toru |
Sprzęt: r1
Imie: Grzesiek
|
|
|
|
dany_47
|
Tytuł: Re: komplet kluczyków, jak zebrać? Napisane: 25 mar 2015, o 20:34 |
|
|
mistrz toru |
|
Sprzęt: Sprzedany
Imie: Damian
|
nfs napisał(a): Cytuj: Ponad 20lat pracy przy motocyklach, mechanika, komputerowa diagnostyka motocyklowa i udział w wyścigach British Superbikes gwarancją rzetelnie wykonanej roboty. I nie łaska telefonu odebrać
|
|
|
|
nfs
|
Tytuł: Re: komplet kluczyków, jak zebrać? Napisane: 25 mar 2015, o 21:04 |
|
|
mistrz toru |
Sprzęt: r1
Imie: Grzesiek
|
Za 15zł mogę dorobić jak Pan to nazywa "ząbki " na nowym kluczu - i będzie już pasował do zamka - nie trzeba będzie chodzić do zakładu - *****†*************************************************************************************edit mad*********** - i frezuję na frezarce sterowanej komputerowo. Klucz działa na 100% jeśli jest Pan zaintersowany proszę przesłać ******************edit mad********tak ja przykład zamieszczony w załączniku tej wiadomości. ps. instrukcję kodowania dołączam do klucza Edit mad666
|
|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Strona główna forum » Yamaha R6 » Warsztat