Teraz jest 22 gru 2024, o 06:54
Strona główna forum » Informacje dotyczące forum » Forum - działanie i system
Autor |
Wiadomość |
Mad666
|
Tytuł: Re: ZBIÓRKA na domene i serwer Napisane: 5 wrz 2014, o 12:56 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 6 cze 2011, o 20:22 Posty: 5417 Lokalizacja: ʍoʞɐɹʞ ________ Niepołomice
Sprzęt: RN23
Imie: MIŚ
|
tak Słomku, serwer i domeny kosztują coś koło 900 zł i Jurek dostanie fakture do zapłacenia. Jest opcja by zrobić jakies losowanko konkursik lub kasa zostanie na nastepny rok.
Na forum Gsxr oczywiście znaleźli się śmiałkowie którzy nie zapłacili ani grosza ale byli pierwsi do obsmarowania administracji że przepijemy kase i będziemy ją miec dla siebie. Dementuje te bzdury, sa oszczercze i bardzo nieprzyjemne. To własnie chamy zwykle tak myślą i próbują tylko oczerniać. Ani grosze nie wezmę z tej kasy dla siebie i musicie to wiedzieć i sobie to zapamiętajcie, przepiszcie, napiszcie, zróbcie sobie printscrean z mojego wpisu ... co chcecie. Nie jestem tu po to by się wzbogacić na forum. Oszczercy zostali wczoraj zbanowani, a niektórzy dostali ostrzeżenia. Jeśli tacy ludzie dalej będą siać bzdury i oszczerstwa zostaną na zawsze zbanowani.
Pozdrawiam
|
slomek23
|
Tytuł: Re: ZBIÓRKA na domene i serwer Napisane: 5 wrz 2014, o 13:48 |
|
|
mistrz prostej |
|
Sprzęt: KTM RC8
Imie: Robert
|
To super, że wystarczy pieniędzy. Myślę, że nikt ze stałych użytkowników nie odważyłby się mówić tutaj o przepijaniu kasy bo przecież widać ile czasu i zaangażowania wkładacie w fora. Myślę, że warto zatrzymać tę kasę na następny rok. Gdyby nie wpłata otta bylibyśmy na styk.
Cieszę się, że spisaliśmy się (nie wszyscy).
Dzięki Mad za zaangażowanie i pozostałym moderatorom.
|
|
|
|
Mad666
|
Tytuł: Re: ZBIÓRKA na domene i serwer Napisane: 12 wrz 2014, o 00:57 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 6 cze 2011, o 20:22 Posty: 5417 Lokalizacja: ʍoʞɐɹʞ ________ Niepołomice
Sprzęt: RN23
Imie: MIŚ
|
Otto dostał zwrot 400 zł na konto.
Łącznie wpłaciło 40 forumowiczów i uzbieraliśmy: 1050,29 zł
|
Model1989
|
Tytuł: Re: ZBIÓRKA na domene i serwer Napisane: 13 wrz 2014, o 16:09 |
|
|
kursant |
Sprzęt: Yamaha R6
Imie: Przemek
|
Zajebiście że wystarczyło gdyby był jakiś problem to pisz a na pewno każdy dorzuci parę groszy .
|
|
|
|
Strona główna forum » Informacje dotyczące forum » Forum - działanie i system