|     | Strona 1 z 1 | [ Posty: 5 ] | 
| 
 | 
| Mad666 | 
 | |||||
| 
 Dołączył(a): 6 cze 2011, o 20:22 Posty: 5422 Lokalizacja: ʍoʞɐɹʞ ________ Niepołomice Sprzęt: RN23 Imie: MIŚ Lokalizacja: MałoPOLSKA | 
 | |||||
|  |  | 
| cieszyn | 
 | ||||
| 
 Dołączył(a): 1 sie 2012, o 21:58 Posty: 26 Sprzęt: yamaha r6 Imie: Karol | 
 | ||||
|  |  | 
| kryszak | 
 | |||||
| 
 Dołączył(a): 13 wrz 2013, o 15:38 Posty: 39 Sprzęt: Yamaha R6 Imie: Marcin Lokalizacja: Kańczuga | 
 | |||||
|  |  | 
| oldi90 | 
 | ||||
| 
 Dołączył(a): 1 maja 2012, o 09:44 Posty: 7 Sprzęt: gsxr Imie: Damian | 
 | ||||
|  |  | 
|     | Strona 1 z 1 | [ Posty: 5 ] | 
Kto przegląda forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
| Nie możesz rozpoczynać nowych wątków Nie możesz odpowiadać w wątkach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz dodawać załączników | 

ja z ciekawości kupiłem jedna puszkę i pomalowałem zadupek i później bez problemu wszystko ładnie schodzi
 ja z ciekawości kupiłem jedna puszkę i pomalowałem zadupek i później bez problemu wszystko ładnie schodzi  może było by to droższe niż folia ale na pewno bardziej efektowne i dużo dłużej będzie ładnie wyglądać
 może było by to droższe niż folia ale na pewno bardziej efektowne i dużo dłużej będzie ładnie wyglądać  masz tu stronę bodajże jedynej firmy w PL która się tym zajmuje i poczytaj sobie
 masz tu stronę bodajże jedynej firmy w PL która się tym zajmuje i poczytaj sobie