Teraz jest 21 gru 2024, o 17:56
Strona główna forum » Yamaha R1 » Galeria
Autor |
Wiadomość |
PiciuR1
|
Tytuł: Re: Moja kobieta. Napisane: 1 lut 2010, o 21:08 |
|
|
pochłaniacz winkli |
|
Dołączył(a): 15 sty 2010, o 20:54 Posty: 622 Lokalizacja: Wrzesnia,WLKP
Sprzęt: YZF R1 Rn09
Imie: Piotr
|
no jak pisałem biała bedzie rewelacja kibicuje szczerze:) a powiedz ten kombiak to kupiłes inny czy słowo "transformacja" oznacza twoje własne zmiany typu farbowania itd. ??????
_________________ Lewy pas i gaz, przednie koło w górze nie daj się wyprzedzić furze:)))
|
|
|
|
dawcaR1
|
Tytuł: Re: Moja kobieta. Napisane: 1 lut 2010, o 22:28 |
|
|
świeżak |
|
Sprzęt: YZF R1 RN12
Imie: Mirek
|
Kombik był cały czarny. Poniewaz "troszkę" straciłem na wadze a i on sam się porozciągał postanowiłem go zwężyć. Został rozebrany na części składowe i pewne elementy zostały zastąpione białą skórą. Później trochę zabawy z literkami, logiem kamertona i efekt końcowy widać na załączonym zdjęciu.
_________________ " Dawcy, świry, idioci... Ludzie nazywają nas różnie, jednak ta ciemna masa nie wie, że dzięki naszemu działaniu mogą się uważać za normalnych. Dla nas tylko przeciętnych..."
|
|
|
|
PiciuR1
|
Tytuł: Re: Moja kobieta. Napisane: 1 lut 2010, o 22:32 |
|
|
pochłaniacz winkli |
|
Dołączył(a): 15 sty 2010, o 20:54 Posty: 622 Lokalizacja: Wrzesnia,WLKP
Sprzęt: YZF R1 Rn09
Imie: Piotr
|
powiem kolego ze efekt bardzo mi się podoba na pewno kosztowało to sporo pracy:)
_________________ Lewy pas i gaz, przednie koło w górze nie daj się wyprzedzić furze:)))
|
|
|
|
dawcaR1
|
Tytuł: Re: Moja kobieta. Napisane: 1 lut 2010, o 22:49 |
|
|
świeżak |
|
Sprzęt: YZF R1 RN12
Imie: Mirek
|
No jakieś 3 tygodnie. Dopasowywanie białych skrawków skóry do "amputowanych" pewnych elementów kurtki i spodni w taki sposób by kombik idealnie leżał na mojej figurze i nie stracił swojego "fasonu" to był czysty koszmar. Ale opłacało się.
_________________ " Dawcy, świry, idioci... Ludzie nazywają nas różnie, jednak ta ciemna masa nie wie, że dzięki naszemu działaniu mogą się uważać za normalnych. Dla nas tylko przeciętnych..."
|
|
|
|
Strona główna forum » Yamaha R1 » Galeria