Teraz jest 22 gru 2024, o 12:03
Strona główna forum » Porozmawiajmy » Różne tamaty związene z moto
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
wm10589
|
Tytuł: 1% dla byłego motocyklisty Napisane: 21 sty 2011, o 14:50 |
|
|
świeżak |
|
Sprzęt: RN 09
Imie: Piotrek
|
Koledzy i koleżanki proszę o zapoznanie się z załącznikiem, mam nadzieję, że pomożecie chłopakowi którego pasją był motocykle... PS na stronie fundacji jest mały błąd dopisek powinien być Marcin Gruba, 576 tak jak jest w załączniku http://www.fundacjaavalon.pl/nasi_benef ... gruba.html
Załączniki: |
Gruba_ulotka1.jpg [ 463.02 KiB | Przeglądane 1861 razy ]
|
|
|
|
|
wolf273
|
Tytuł: Re: 1% dla byłego motocyklisty Napisane: 23 sty 2011, o 18:50 |
|
|
myślę, że warto, moglibyście jeszcze napisać, czego kolega Marcin potrzebuje najbardziej i coś dokładniej ile kosztuje Go leczenie a ile ma przychodu, żeby to bardziej zobrazować ludziom. pozdrawiam.
|
|
|
|
wm10589
|
Tytuł: Re: 1% dla byłego motocyklisty Napisane: 26 sty 2011, o 11:40 |
|
|
świeżak |
|
Sprzęt: RN 09
Imie: Piotrek
|
Z tego co wiem to jest to bardzo świeża sprawa dlatego Marcin codziennie dojeżdża na rehabilitacje ponad 20km do tego basen, cały sprzęt który ułatwia mu normalne funkcjonowanie w życiu codziennym to dla człowieka który utrzymuje się wyłącznie z renty jest spory wydatkiem (jedyny jego dochód to rentaa, a tak naprawdę to niewiem czy już ją dostał). W tej chwili Marcin zbiera pieniądze na lżejszy wózek który pozwoliłby mu na większe usamodzielnienie się. A jego mażeniem jest rower taki jak poniżej, którego koszt to około 18000 zł.
Załączniki: |
lgquickie_shark.jpg [ 30.01 KiB | Przeglądane 1811 razy ]
|
|
|
|
|
wolf273
|
Tytuł: Re: 1% dla byłego motocyklisty Napisane: 9 lut 2011, o 19:40 |
|
|