Teraz jest 22 gru 2024, o 06:18
Strona główna forum » Porozmawiajmy » Przepisy
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Jano
|
Tytuł: Miała być bezwypadkowa, okazało się, że miała mega dzwona Napisane: 23 wrz 2010, o 11:00 |
|
|
świeżak |
|
Dołączył(a): 3 sie 2010, o 12:39 Posty: 74 Lokalizacja: Warszawa
Sprzęt: GSX-R 750 K6
Imie: Janusz
|
Ostatnio edytowano 19 paź 2010, o 10:32 przez Jano, łącznie edytowano 1 raz
|
|
|
|
Łuuuki Only One - R1
|
Tytuł: Re: Miała być bezwypadkowa, okazało się, że miała mega dzwona Napisane: 23 wrz 2010, o 15:04 |
|
|
To znaczy, że jest nadzieja jeszcze w naszym sądownictwie Bardzo dobry temat...warto walczyć...i nie odpuszczać pieprzonym handlarzom, co sprzedają śmierć na dwóch kołach.. .
|
|
|
|
Jurek
|
Tytuł: Re: Miała być bezwypadkowa, okazało się, że miała mega dzwona Napisane: 23 wrz 2010, o 16:03 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 26 gru 2009, o 20:09 Posty: 743 Lokalizacja: Nowy Sącz
Sprzęt: Sprzedany :(
Imie: Mateusz
|
Widziałem kiedyś jakąś akcję w Uwadze też o VFR. Nie wiem czy to nie to
_________________ Każdy ma taki moment, kiedy musi zamknąć pewien etap Nie po to, żeby siedzieć; Po to, żeby iść dalej Po to, żeby sięgnąć dalej; Po to, żeby zrobić więcej!!
|
|
|
|
Jano
|
Tytuł: Re: Miała być bezwypadkowa, okazało się, że miała mega dzwona Napisane: 23 wrz 2010, o 17:10 |
|
|
świeżak |
|
Dołączył(a): 3 sie 2010, o 12:39 Posty: 74 Lokalizacja: Warszawa
Sprzęt: GSX-R 750 K6
Imie: Janusz
|
Jurek napisał(a): Widziałem kiedyś jakąś akcję w Uwadze też o VFR. Nie wiem czy to nie to Jeżeli mówisz o tym: http://www.youtube.com/watch?v=N6OdLw72 ... re=relatedto owszem, właśnie ta akcja. Niebawem skontaktujemy się z redakcją, by zrobiła małe przypomnienie i by w Polskę - w tym w światek handlarzyn - poszło info, że sprawa w sądzie wygrana.
|
|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Strona główna forum » Porozmawiajmy » Przepisy