Teraz jest 22 gru 2024, o 07:51
Strona główna forum » Porozmawiajmy » Regionalne » Wielkopolskie
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
doris
|
Tytuł: mój brat się żeni 11.09 godz. 17:00 Napisane: 7 wrz 2010, o 07:11 |
|
|
proszę o asystę ślubną dla mojego brata ślub zaczyna się o 17:00 Kościół na Śródce wn Poznaniu (św. Jana Jerozolimskiego za murami) jedziemy do Swarzędza na ul. Okrężną
|
|
|
|
R1 06
|
Tytuł: Re: mój brat się żeni 11.09 godz. 17:00 Napisane: 7 wrz 2010, o 08:00 |
|
|
żeby nie było tak. post zaczerpnięty z forum suzuki Witam wszystkich. Dzisiaj 04.09.2010 (sobota) robiliśmy w Białymstoku tzw:"obstawę" wesela. 18 motocykli ruszyło za autem młodej pary. Po przejechaniu 5 kilometrów zatrzymała nas nieoznakowana Vectra. Młoda para pojechała dalej, a Panowie Policjanci rozpoczęli trzepanie motocyklistów. Po kolei trzeźwość, i stan techniczny motocykla. Zabrali 15 dowodów rejestracyjnych, trzech z nas puścili dalej. Dowody zabierali za: brak klaksonu, brak oświetlenia tablicy rejestracyjnej, gdy oświetlenie było to zabierali za: "uzasadnione podejrzenie braku oświetlenia tablicy rejestracyjnej". Nie mogliśmy stać koło Vectry bo: "naruszamy strefę osobistą gliniarza". Następnie wzywali każdego pod drzwi Vectry i oddawali dowody z kilkuminutowym kazaniem typu: "bo wy jeździcie jak idioci". Do mnie nie mieli się za co przyczepić, więc przeczytali z dowodu rej. miejsce zamieszkania i stwierdzili: "nie lubimy tej miejscowości"i" jak nie mam za co zabrać dowodu to zaraz znajdę powód".
|
|
|
|
doris
|
Tytuł: Re: mój brat się żeni 11.09 godz. 17:00 Napisane: 7 wrz 2010, o 08:55 |
|
|
nieźle no cóż, debili nie brakuje mam nadzieje że obędzie się bez takich ekcesów
|
|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Strona główna forum » Porozmawiajmy » Regionalne » Wielkopolskie