Teraz jest 22 gru 2024, o 02:25
Strona główna forum » Informacje dotyczące forum » Akcje motocyklowe i forumowe
Autor |
Wiadomość |
aniolwadowic
|
Tytuł: Re: Naklejka Patrz w lusterka 2x [akcja] Napisane: 15 mar 2010, o 11:20 |
|
|
Ma ktos jeszcze takie naklejki ??
|
|
|
|
daro
|
Tytuł: Re: Naklejka Patrz w lusterka 2x [akcja] Napisane: 17 mar 2010, o 17:56 |
|
|
ZROBCIE LISTE KTO CHCE NAKLEJKI ITD
|
|
|
|
aniolwadowic
|
Tytuł: Re: Naklejka Patrz w lusterka 2x [akcja] Napisane: 17 mar 2010, o 22:36 |
|
|
na naklejki z wadowic bylbym ja i Byry*YZF i napewno znalazlby sie ktos jeszcze.
|
|
|
|
stabil18
|
Tytuł: Re: Naklejka Patrz w lusterka 2x [akcja] Napisane: 25 mar 2010, o 19:27 |
|
|
Dzieki Luki za naklejki juz przykleilem ja na moja Rav-ke
|
|
|
|
dawcaR1
|
Tytuł: Re: Naklejka Patrz w lusterka 2x [akcja] Napisane: 26 mar 2010, o 00:04 |
|
|
świeżak |
|
Sprzęt: YZF R1 RN12
Imie: Mirek
|
Podziękował za naklejki. W przyszłym tygodniu będzie wyklejanie
_________________ " Dawcy, świry, idioci... Ludzie nazywają nas różnie, jednak ta ciemna masa nie wie, że dzięki naszemu działaniu mogą się uważać za normalnych. Dla nas tylko przeciętnych..."
|
|
|
|
Łuuuki Only One - R1
|
Tytuł: Re: Naklejka Patrz w lusterka 2x [akcja] Napisane: 26 mar 2010, o 03:03 |
|
|
Cieszę się ze doszły bo z tą naszą pocztą to nigdy nic nie wiadomo
|
|
|
|
Byry*YZF
|
Tytuł: Re: Naklejka Patrz w lusterka 2x [akcja] Napisane: 26 mar 2010, o 16:25 |
|
|
kursant |
|
Dołączył(a): 28 sty 2010, o 20:08 Posty: 139 Lokalizacja: Wadowice
Sprzęt: YZF R1 RN19
Imie: Piotr
|
Do mnie tez juz dotarły. Wielkie dzięki
_________________ Na tym właśnie polega piękno życia że jestem autorem sytuacji nie do przebicia
|
|
|
|
piotrek191919
|
Tytuł: Re: Naklejka Patrz w lusterka 2x [akcja] Napisane: 12 maja 2010, o 16:52 |
|
|
Ja też bym się pisał na pare sztuk , ale chyba już za póżno:(( Jak ktoś by coś wiedział to dajcie znac
|
|
|
|
Jurek
|
Tytuł: Re: Naklejka Patrz w lusterka 2x [akcja] Napisane: 12 maja 2010, o 21:42 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 26 gru 2009, o 20:09 Posty: 743 Lokalizacja: Nowy Sącz
Sprzęt: Sprzedany :(
Imie: Mateusz
|
Ja jeszcze popytam ale nic nie obiecuję... Pozdrawiam
_________________ Każdy ma taki moment, kiedy musi zamknąć pewien etap Nie po to, żeby siedzieć; Po to, żeby iść dalej Po to, żeby sięgnąć dalej; Po to, żeby zrobić więcej!!
|
|
|
|
kamelr6
|
Tytuł: Re: Naklejka Patrz w lusterka 2x [akcja] Napisane: 12 maja 2010, o 22:31 |
|
|
Nie chce tu robić żadnej pseudoreklamy ale w Świecie motocykli i w Motocyklu widziałem podobne, moż nie graficznie ale o podobnej temtyce.
|
|
|
|
Strona główna forum » Informacje dotyczące forum » Akcje motocyklowe i forumowe